Rumah > Berita > Kandungan

Bagaimana dengan Kabinet Dapur UV?

Jul 03, 2019

UV Wood adalah panel kayu lapis kayu yang indah dan cantik yang memaparkan topcoat yang jelas dan tahan lama.


Kemasan akrilik yang diubahsuai serba boleh ini sukar, menahan skrap, cip dan kesan pelarut mengelap ke bawah. Panel Kayu UV adalah komponen yang sempurna untuk dalaman kabinet "kayu sebenar" yang cantik yang cukup untuk mengendalikan pakaian sehari-hari. Ia jelas merupakan produk yang unggul.

Lacquer Painting Kitchen suppliers


Untuk pelanggan kabinet hari ini, hanya yang terbaik akan dilakukan.

Dan kualiti dan kecanggihan UV Wood adalah ciri-ciri yang semua orang benar-benar suka. Panel UV Kayu Produk Rebon menggunakan jaket yang jelas tanpa VOC yang tahan lama yang membawa kehangatan dan keindahan venir kayu sebenar kami. Kemasan yang sukar adalah sesuai untuk bahagian-bahagian kotak kabinet.


Fabricators akan menghargai penghematan masa panel pra-selesai, menghapuskan keperluan salutan semburan di kedai sambil memberikan pelanggan alternatif kayu sebenar kepada pedalaman melamin. Peningkatan ini kepada kotak standard boleh ditawarkan kepada pelanggan kabinet pada kos yang kompetitif.


UV Wood menentang calar, cip dan kesan pelarut menghapuskan ke bawah. Plus, ia boleh didapati di rendah, satin, sederhana dan tinggi gloss, boleh diselesaikan pada satu atau dua sisi, dan boleh didapati di mana-mana gabungan teras, gred dan spesies. Ia sesuai untuk kabinet dapur, lekapan kedai, atau mana-mana kemasan yang tahan lama dan jelas diperlukan.Ciri-ciri dan manfaat

Kemasan yang cantik dan tahan lama menentang calar dan cip.

Permukaan selesai mengurangkan masa dan kos buruh, meningkatkan produktiviti dan kecekapan.

Teknologi pengamplasan lanjutan untuk penampilan yang lebih lancar dan cantik.

Alternatif kayu asli untuk dalaman kotak melamin atau mereka yang menggunakan kertas berat asas yang rendah.

Overspray boleh dengan mudah disapu dengan aseton.

Panel kayu UV seimbang dan akan menjadi lebih rata daripada panel satu sisi melamin.

Permukaan UV selesai mengurangkan pelepasan VOC.

Boleh didapati di teras venir, MDF dan teras partikel dalam pelbagai ketebalan dan apa-apa kombinasi muka dan kayu keras untuk pelbagai pilihan reka bentuk.