Rumah > Berita > Kandungan

Inovasi perkakasan menawarkan penyelesaian yang lebih baik

Apr 09, 2019

Inovasi perkakasan menawarkan penyelesaian yang lebih baik

Menurut kamus, "inovasi" boleh ditakrifkan sebagai idea, peranti atau kaedah baru. Biasanya, bagaimanapun, inovasi juga dilihat sebagai penerapan penyelesaian yang lebih baik yang memenuhi keperluan pasaran hari ini. Penyelesaian yang lebih baik? Mereka pasti apa yang syarikat-syarikat perkakasan ada dalam fikiran ketika mereka penyelidikan, membangun dan memperkenalkan produk baru yang inovatif mereka. Berikut adalah beberapa contoh terbaik produk baru dan penyelesaian yang lebih baik dari beberapa syarikat perkakasan terkemuka di dunia:

Hafele_Tab-15-1 Häfele

Tab Ixconnect Tab 15 Connector


Menjimatkan masa pada produk dengan Häfele Ixconnect Tab 15 Shelf Connector. Alat tidak perlu. Dengan diameter lubang gerudi hanya 15 mm, Tab 15 hanya ditekan ke dalam rak secara manual, menyampaikan sambungan yang kukuh dan boleh dipercayai. Sesuai untuk relokasi rak yang cepat, penyambung boleh dipasang dan mudah bergerak tanpa menyebabkan kerosakan. Ia boleh didapati untuk rak dengan ketebalan 16-19 mm.Blum_LBXx-TIP-ONblumotion

Blum


LEGRABOX


Menawarkan penyelesaian yang tepat untuk setiap tahap kemudahan pengguna adalah penting, dan Blum memahami keperluan untuk memastikan rangkaian produk dapat diurus. Dengan profil LEGRABOX yang baru, pengeluar kabinet boleh menawarkan ruang lingkup fungsi yang lebih besar, semuanya dengan satu pelari, menjimatkan ruang gudang dan kekeliruan apabila membuat tempahan bahagian. Tiga teknologi pergerakan yang berbeza, BLUMOTION, TIP-ON BLUMOTION dan SERVO-DRIVE, semuanya boleh dicapai dengan profil LEGRABOX yang dioptimumkan. Sama ada anda memilih untuk sistem sokongan pembukaan elektrik atau mekanikal, pelbagai teknologi gerakan Blum memberi anda penyelesaian yang tepat untuk setiap kawasan hidup dan setiap tahap keselesaan.

Mendapatkan campuran yang betul: Menggabungkan teknologi gerakan yang berbeza di ruang yang sama membawa kemudahan pengguna yang lebih baik ke dapur dan kawasan lain di rumah. BLUMOTION bersepadu yang rapat lembut memastikan laci sentiasa rapat dengan lembut dan mudah. Kabinet dilengkapi dengan sistem sokongan gerak elektrik SERVO-DRIVE meluncur terbuka pada sentuhan tunggal, yang sangat berguna untuk laci sisa. TIP-ON BLUMOTION adalah penyelesaian mekanikal Blum, yang membolehkan laci kabinet dibuka dengan sentuhan tunggal dan ditutup perlahan-lahan dengan menolak cecair. LEGRABOX boleh disesuaikan dengan ciri-ciri ini.