Rumah > Berita > Kandungan

Panduan Membeli Penyimpanan Coat Hallway

Mar 05, 2020

Penyimpanan kot lorong menyediakan tempat di mana anda boleh menumpahkan alat luaran anda dan dengan cepat meletakkannya. Sama ada anda menghancurkan but salji dan bulu musim sejuk yang berat atau anda berebut keluar dari kasut taman yang kotor, satu tempat untuk meletakkan barang-barang luar anda memudahkan untuk mengelakkan dari mengesan lembap atau kotoran di atas permaidani atau lantai.

shoes cabinet malamine lacquer full house customization cabinet


Apakah manfaat penyimpanan lorong yang betul?

Penyimpanan ruang depan berguna untuk kot, kasut luaran, dan juga untuk kegunaan taman (bergantung kepada pintu). Ia mengakhiri pakaian luar yang dibungkus di atas kerusi dan tersandung tapak kaki.

Jika ruang simpanan masuk anda juga termasuk tempat untuk payung, but dan sepatu serta mantel - dan tempat yang berguna untuk duduk untuk menariknya - anda mempunyai permulaan di atas kekacauan. Menguruskan rumah anda tidak semestinya tentang duduk dengan tiga kotak dan melakukan jenis Keep, Donate, and Throwaway pada harta benda anda. Sebenarnya, jika anda adalah pencipta yang berjimat cermat, lebih banyak lagi akan mendarat di tumpukan Keep daripada dua yang lain, terutamanya jika anda bijak di mana anda menghabiskan wang tunai anda di tempat pertama.

hallway closet makeover

living room hallway cabinet shoes cabinet


Apakah jenis penyimpanan lorong yang paling popular?

Rak Rod Metal Mudah

Salah satu unit penyimpanan lorong paling mudah ialah rak logam dengan empat cangkuk untuk kot, rak overhead untuk topi, tempat duduk dan rak kasut di bawah tempat duduk. Ia mengambil kira kira-kira dua kaki dengan ruang tiga kaki dalam susun atur umum anda, dan sekitar lima kaki tinggi. Ia mungkin pada asasnya bebas, tetapi harus diamankan ke dinding jika mungkin. Ini menghalang mantel musim sejuk daripada menggulingkan unit.

Pokok Coat

Sekiranya ruang anda sangat terhad, pokok jas dapat menjaga sebahagian daripada masalah simpanan dewan anda. Pokok-pokok bulu seringkali satu batang tunggal dengan asas sokongan empat kaki, dan empat cangkuk double di bahagian atas untuk menggantung kedua-dua kot dan topi. Cangkuk bawah adalah untuk kot, bahagian atas untuk topi. Tambah rak kasut yang dipasang di dinding dan bangku satu langkah, dan anda mempunyai setanding dengan rak besi.

Rak Terapung dan Bangku

Bagi mereka yang menginginkan sesuatu yang lebih elegan, tetapi masih praktikal, bangku simpanan dengan kasut sepatu yang dihiasi oleh rak terapung dengan cangkuk mantel di bawahnya. Rak terapung boleh memasukkan barang-barang untuk barang peribadi atau untuk mel - sesuatu yang boleh terakam menjadi kekacauan utama jika diberi peluang. Ini adalah pilihan yang indah untuk susunan kemasukan hadapan.

shoes cabinets hallway white pvc full house solution

The Garden Prepper Closet

Tidak setiap pintu memerlukan sesuatu yang elegan. Kasut dan peralatan taman cenderung untuk mengumpul kotoran lumpur dan kebun di seluruh dapur - untuk mengatakan apa-apa alat kebun yang terkumpul oleh pintu belakang. Gosok semua itu dengan almari peralatan sebelah dan penyangkut mantel, bersama dengan boot bangku dan rak kasut. Dengan persediaan ini, anda akan sentiasa tahu di mana gunting berkebun, baju taman ringan dan topi terletak.


Penyimpanan kot lorong menyimpan mantel anda dan lebih teratur dan bersedia untuk digunakan.