Rumah > Berita > Kandungan

5 Reka Bentuk Kabinet Lorong

Jun 16, 2020

The" kesan pertama" mempengaruhi komunikasi interpersonal. Perkara yang sama berlaku untuk sebuah rumah.

Pintu masuk adalah pemandangan pertama bagi para tetamu untuk memasuki rumah. Pintu masuk yang cantik adalah seperti wanita dengan alat solek yang rumit. Ia indah, luar biasa dan menarik. Oleh itu, jika anda ingin meninggalkan kesan awal yang baik pada rakan anda yang datang ke rumah anda, hiasan lorong sangat penting!

shoes cabinet malamine lacquer full house customization cabinet

Dalam keadaan ruang yang cukup, beberapa kawasan fungsional dirancang di tengah badan kabinet, seperti pakaian sementara dan kawasan topi, bangku ganti kasut, cermin seluruh badan, dan lain-lain untuk memenuhi keperluan penyimpanan dan memberi keselesaan.

living room hallway cabinet shoes cabinet

Kediaman bersaiz besar boleh disesuaikan dengan almari yang agak luas. Sebagai tambahan kepada fungsi asas kasut kabinet, beberapa daripadanya boleh direka sebagai kabinet jubah, kabinet hiasan, dll.

economical contemporary wine cabinet

Beberapa restoran keluarga saling terhubung dan tidak mempunyai serambi, jadi bina partisi beranda, yang dapat dibuat menjadi jenis atas-bawah tanpa mempengaruhi pencahayaan dan meningkatkan penyimpanan. Perlu diingatkan bahawa gaya partition harus sesuai dengan gaya hiasan kediaman.

hallway

narrow hallway storage cabinet