Rumah > Berita > Kandungan

Idea RekaBentuk Kabinet Terbina Dalam

Feb 25, 2021

Ramai orang sering mengabaikan lorong apabila menghias, dan merasakan bahawa lorong hanya tempat untuk menukar kasut, jadi mereka tidak perlu menghabiskan terlalu banyak tenaga untuk menghiasi. Tetapi sebenarnya, lorong bukan sahaja membawa fungsi menukar kasut, tetapi juga berfungsi sebagai fungsi penyimpanan dan susunan, jadi hiasannya sangat penting.


Hari ini, saya akan bercakap dengan kawan-kawan saya yang bersedia untuk menghiasi, bagaimana untuk mereka bentuk anjung dengan munasabah.

Perkara utama reka bentuk

Tinggalkan bahagian bawah kabinet kasut kosong

Selipar sentiasa perlu dibuka dan dibawa keluar sebelum ia boleh diletakkan?

Adalah lebih baik untuk meninggalkan bahagian bawah kabinet kasut kosong, di mana selipar dan kasut yang sering anda pakai boleh diletakkan. Ia mudah untuk menukar kasut dan membersihkannya.

narrow hallway storage cabinet


Kosongkan tengah kabinet kasut

Tidak tahu di mana untuk meletakkan barang-barang apabila anda keluar untuk menukar kasut.

Kemudian biarkan bahagian tengah kabinet kasut kosong, supaya beg, kunci, dan lain-lain boleh diletakkan dengan mudah, dan pada masa yang sama, hiasan kegemaran boleh diletakkan untuk menambah perasaan estetik ke lorong.

hallway closet makeover


Tempah kedudukan untuk menukar kasut menukar najis

Anda sentiasa perlu membengkok atau bahkan mencangkung apabila anda keluar dan menukar kasut anda?

Ini sangat tidak mesra kepada orang-orang dengan pinggang dan kaki yang buruk. Adalah lebih baik untuk menempah tempat untuk kasut yang berubah-ubah najis di lorong, yang bukan sahaja dapat menjaga integriti ruang lorong, tetapi juga memudahkan perubahan kasut.

multifunctional enterway cabinet


Pasang cangkuk di dinding

Pakaian seperti kot, topi, selendang, dan lain-lain, yang dibawa keluar apabila memasuki pintu, tidak mempunyai tempat untuk meletakkan mereka, jadi mereka hanya boleh diadakan di tangan mereka sepanjang masa?

Adalah lebih baik untuk memasang deretan cangkuk di dinding anjung, supaya cloakroom mudah dapat direalisasikan di anjung, dan lebih mudah untuk mengambil dan meletakkan pakaian apabila keluar.

Modern Entryway Wardrobe


Sewajarnya tingkatkan lampu lorong

Walaupun biasanya terdapat lampu di bahagian atas lorong, beberapa kedudukan sudut di dalam kabinet kasut atau lorong tidak boleh selalu diterangi, dan anda perlu menghidupkan lampu suluh telefon bimbit anda untuk mencari sesuatu?

Pada masa ini, pencahayaan lorong perlu ditingkatkan dengan sewajarnya, seperti pedalaman dan bawah kabinet kasut. Jalur cahaya yang meningkat boleh menjadikan kawasan sudut lebih cerah dan lebih selesa, dan lebih mudah untuk mencari sesuatu.

living room hallway cabinet shoes cabinet


Reka bentuk lorong adalah kesan pertama isi rumah, yang mencerminkan rasa hiasan keluarga tuan rumah, jadi reka bentuk yang munasabah adalah sangat penting. Reka bentuk lorong yang baik boleh menambah ruang storan dan perasaan estetika ke rumah. Cotact kami, untuk menyesuaikan kabinet lorong anda.