Rumah > Berita > Kandungan

Terperinci cara pemilihan Kabinet dapur (5)

Sep 10, 2018

Lima, rel cabutan perkakasan

Laci di pasaran terbahagi kepada laci damping dan keluli laci, laci baik galas beban adalah lebih baik, biasanya boleh bertahan 50 kg, redaman mempunyai satu bahagian dan dua penampan (double penampan Kuda laci), dua konsep penampan ditutup bila penimbal.

(keluli laci)

Plat keluli diperbuat daripada aloi zink, yang membuat produk-produk yang mempunyai sifat-sifat mekanikal yang baik, memakai rintangan, pengoksidaan tentangan dan rintangan Sulaman. Banjaran adjusting lancar adalah tidak kurang daripada 3mm, yang meningkatkan dalam ruang pelarasan panel hadapan laci.

Pada masa ini, kusyen tunggal lebih banyak digunakan, lapisan permukaan panduan tulen menyembur elektrostatik, dan berselerak yang seragam; bahan yang dipilih adalah tebal, dan keupayaan galas lapisan kukuh; roda diperbuat daripada material nilon, kuat, tahan lama, dan rendah bunyi bising; rel panduan berjalan lancar tanpa menambah apa-apa minyak pelincir; pemasangan adalah mudah dan cepat; penggunaan sebanyak 100,000 kali ubah. Guideways yang palsu dan lebih rendah mempunyai rawatan permukaan yang kasar, perbezaan warna yang jelas dan kelancaran miskin; bahan-bahan yang digunakan untuk jerry-building dan memotong, dinding nipis trek, miskin mempunyai kapasiti; roda miskin material, mudah untuk rehat, putaran yang tidak stabil, bunyi bising yang tinggi; hayat Perkhidmatan pendek. Produk yang diimport mempunyai kapasiti muatan tinggi, licin slide dan diri menutup atau bahkan penimbalan fungsi.

Dengan perkembangan taraf hidup, double penampan lebih banyak digunakan di pasaran. Grasshoper Poland mengambil menerajui dalam pasaran pada tahun 2007 dengan teknologi damping yang berubah-ubah dan redaman anti teknologi. Dia boleh melindungi objek dalam laci yang lebih baik.