Rumah > Berita > Kandungan

7 Meja dalam Idea Bilik Tidur

Dec 23, 2020

Ramai orang suka membuat kabinet meja di bilik tidur, yang boleh digunakan bukan hanya sebagai meja tulis, meja komputer, meja rias, meja malam, tetapi juga sebagai rak buku, loker dan sebagainya.


Tatami + Kabinet Meja

Dalam hal penyimpanan dan penggunaan ruang, tatami terbiasa. Meja diletakkan di sisi katil dan kabinet diletakkan di sekelilingnya. Malah sebuah bilik kecil dapat memenuhi keperluan penyimpanan dan penggunaan.

mutifunctional home office tatamiGunakan kedudukan sisi katil untuk menyiapkan meja, yang sesuai untuk membaca dan belajar pada waktu biasa, dan letakkan grid atau kabinet di bahagian atas dan sisi meja untuk simpanan; Selain bahagian bawah tempat tidur, almari pakaian boleh dirancang di satu hujung atau bahkan dua hujung tempat tidur untuk meletakkan pakaian dan menambah ruang penyimpanan bilik kecil.

home study room cabinet

second bedroom painting melamine kitchen cabinets wholesale


Meja oleh Tingkap

Tingkap mempunyai pencahayaan dan pengudaraan yang baik, dan meja diletakkan di tingkap, yang sesuai untuk belajar dan bekerja, dan lebih senang digunakan dan sesuai dengan tabiat manusia. Tetapi anda tidak boleh membuat kabinet di atas meja, anda boleh menggunakan ruang sisi meja, dan anda boleh membuat rak untuk menyimpan buku dan barang-barang lain.

PVC Wardrobe suppliers

master bedroom american casual style

bedroom wardrobe


Bukan oleh Tingkap

Sekiranya meja tidak berada di dekat tingkap, anda boleh membuat kabinet, partition dan rak di atas meja. Kedua-dua sisi meja boleh digunakan untuk membuat kabinet. Perancangan dan kuantiti tertentu harus ditentukan mengikut keperluan pemilik rumah.

how to make a wardrobe cabinet