Rumah > Berita > Kandungan

Merancang Wardrobe Dengan Warna Berlawanan

Sep 05, 2019

Apabila mereka bentuk almari pakaian, sepadan dengan warna yang berbeza, dan almari pakaian keseluruhan akan kelihatan lebih berlapis dan lebih cantik dan semula jadi. Hari ini, mari kita berkongsi beberapa kes reka bentuk almari pakaian kontras!1. Kontras Warna Pintu Wardrobe

Almari pakaian yang berbeza, pendekatan yang agak mudah ialah dengan menambah pintu almari pakaian dengan warna yang berbeza dari papan kabinet almari keseluruhan, mewujudkan tahap perasaan estetik yang elegan dan selesa.

Built in Wardrobe Made in China

European Style Bedroom Wardrobe


2. Membuka rak yang berbeza

Jika almari pakaian cukup besar, anda juga boleh mempertimbangkan untuk menambah bingkai terbuka di almari pakaian, bingkai warna yang berbeza dari badan utama almari pakaian, dan menggunakan bingkai sebagai tempat untuk menyimpan item paparan, ruang keseluruhan akan kelihatan luas, selesa dan hierarki.

wholesale Home Furniture Wardrobe3. Lain-lain

Terdapat juga beberapa cara unik untuk menggunakan pakaian kontras warna yang disebut di atas, seperti menambah bahan kontras warna di sekeliling almari, atau padanan warna yang berbeza antara kabinet lantai dan kabinet gantung, dan lain-lain. Anda juga boleh menambah beberapa pemegang kabinet yang terang dan cara lain untuk menjadikan ruang lebih bertenaga.

Melamine Chipboard Wardrobe

China modern wardrobe designs supplier