Rumah > Berita > Kandungan

Kaedah Kreatif Untuk Memastikan Bilik Mandi Anda Teratur

May 19, 2020

Small Laundry Room Cabinets


Tidak kira saiz bilik mandi anda, sangat penting untuk mempunyai tempat yang ditentukan untuk menyimpan barang keperluan bilik mandi anda. Dari tuala dan peralatan mandian hingga produk pembersih dan produk kecantikan, banyak yang perlu dijaga dengan baik. Tetapi apabila anda mempunyai ruang simpanan yang terhad di bilik mandi anda, anda perlu memikirkan cara kreatif untuk memastikan bilik mandi anda teratur.


DI BAWAH PENYIMPANAN SINK

Sebilangan besar masa, tidak ada banyak ruang untuk bekerja di bawah sink mandi. Walaupun mungkin bukan ruang berfungsi, anda boleh membuat simpanan bilik mandi dengan DIY di bawah rak sink untuk menjadikan ruang lebih berfungsi dan teratur. Pilihan yang lebih praktikal adalah menyediakan bilik mandi dengan sinki meja dan menggunakan rak simpanan di dalamnya. Di bawah rak simpanan sinki memudahkan anda mengakses barang keperluan anda semasa anda memerlukannya.


RANTAI TERBANG

Aksesori bilik mandi yang berseni, karya seni, tanaman pasu kecil, dan produk kecantikan wajar dipamerkan. Cara apa yang lebih baik untuk dipamerkan daripada rak penyimpanan bilik mandi terapung. Ini boleh menjadi rak kaca jernih untuk penampilan yang menarik atau rak kayu untuk merasakan inspirasi alam semula jadi. Rak terapung boleh dipasang di dinding terbuka atau di atas tandas untuk menambahkan daya tarikan pada ruang anda.

Extend the counter over the toilet


UNIT RANTAI INDUSTRI RENDAH

Kadang-kadang, menambah unit rak kecil di bilik mandi anda adalah yang anda perlukan untuk menambahkan pop visual yang menghidupkan bilik mandi anda. Pertimbangkan rak industri ringan dengan hiasan logam atau hiasan industri yang mewah. Rak hitam dan putih dalam penyediaan tiga peringkat boleh menjadi tambahan yang bagus untuk ruang anda. Juga, cubalah rak penyimpanan di atas pintu yang boleh digantung di bahagian dalam pintu atau rak paip perindustrian anda yang digabungkan dengan kayu gelap untuk memberikan rasa selesa di bilik mandi anda di bilik mandi.


KACA YANG DITERIMA DI SELURUH BATHTUB ANDA

Sama seperti di bawah simpanan bilik mandi sink, ruang di atas tab mandi anda kebanyakannya tidak terpakai. Ini boleh menjadi ruang yang sempurna untuk rak simpanan bilik mandi. Gunakan kaca lutsinar untuk memastikan barang mandi anda berada tepat di atas tab mandi anda, di mana anda boleh mengaksesnya dengan mudah. Kaca yang jernih memastikan tab mandi atau kemasan dinding anda yang indah tidak terganggu. Cermin di bahagian belakang kaca tersembunyi meningkatkan pencahayaan dan menjadikan ruang kecil kelihatan lebih besar.


Sekiranya anda mencari kabinet simpanan yang bergaya dengan beberapa rak untuk memastikan keperluan bilik mandi anda tersusun, selamat datang untuk menghubungi kami, kami' akan membantu anda untuk membuat kabinet bilik mandi yang paling sesuai.