Rumah > Berita > Kandungan

Idea Mengurus Dapur Kreatif

Nov 11, 2019

Idea Organisasi Dapur Unik untuk Cuba

Pertubuhan dapur boleh menjadi perjalanan yang berterusan. Proses berubah, item berputar, dan kita membuat penyesuaian ketika kita mempelajari cara yang lebih baik untuk melakukan sesuatu. Hanya kerana dapur anda merasakan huru-hara yang berantakan kini tidak bermakna ia perlu kekal seperti itu.

Kami telah mengumpulkan berpuluh-puluh idea menganjurkan dapur dan menyusunnya bersama beberapa petua pintar. Mengatasi beberapa titik kesukaran anda, dan sebelum anda tahu, anda akan mempunyai momentum yang diperlukan untuk menyusun walaupun dapur terkecil dan tersisih.


Pilih Kitchen Canisters yang Double sebagai Hiasan

Salah satu cara untuk memastikan bahawa anda mengekalkan produk kering asas yang dianjurkan ialah dengan memilih kastam yang anda suka. Melaksanakan reka bentuk yang akan berfungsi dalam keupayaan organisasi, tetapi juga bertindak sebagai hiasan untuk dapur anda.

a38e79b3dd7ae6311fa59a7380cd5c556ff00f61d86a-8rnO9C_fw658


Tambah Bakul untuk Menyimpan Produk Pembersihan

Di bawah simpanan sink boleh dengan mudah keluar dari kawalan sehingga tidak dapat dikawal. Untuk menjaga perkara-perkara yang teratur, pasangkan bakul kecil ke bahagian dalam pintu kabinet dengan menggunakan jalur gantung gambar yang bebas kerosakan. Simpan barang seperti tab pencuci pinggan, span, dan benda harian yang lain yang anda tidak mahu menggali untuk mencari.

cane basket pastoral functional kitchen cabinets


Gunakan Baki untuk Simpan Countertops dianjurkan

Sesetengah orang suka menyimpan countertop mereka sepenuhnya kosong, tetapi orang-orang itu kehilangan peluang organisasi yang besar. Kunci untuk menjaga countertop kelihatan digilap dan kemas adalah untuk mengatur kumpulan yang berbeza menggunakan dulang dan berdiri. Perhatikan bagaimana semua barang-barang kopi berada dalam satu dulang, buah-buahan adalah pada dulang lain, dan kuali-kuali yang kering di dulang lain.

Trays to Keep Countertops Organized


Gunakan Tong Penyimpanan yang Dihantar Di dalam Susan yang Lazim

Lazy Susans adalah alat organisasi dapur biasa yang digunakan dalam pelbagai cara. Anda akan sering mendapati mereka di dalam kabinet sudut yang canggung. Untuk memanfaatkan Lazy Susan dengan lebih baik, masukkan beberapa tong yang boleh ditanggalkan dan aturkan sebagai item dalam setiap bin. Idea ini akan membantu mengelakkan perkara-perkara daripada jatuh dan hilang ketika anda menggali kabinet.

magic-corner-kitchen-cabinet-basket