Rumah > Berita > Kandungan

Bersih Common Sense Editor

Apr 24, 2017

1. Kabinet Bilik mandi sahaja membeli lebih, pengendalian harus berhati-hati, periuk seramik yang rapuh, perlahan-lahan mengangkat, tidak boleh tarik keras, meletakkan kabinet bilik air, tanah juga harus rata, jika ia adalah kabinet lantai, tahap.

2. Tidak boleh meletakkan kabinet bilik mandi dalam pendedahan matahari panas, ia adalah yang terbaik untuk meletakkan di tempat yang mempunyai pengudaraan, tidak boleh meletakkan tempat yang sangat kering.

3. Jika anda tidak mengambil berat dalam merokok bilik mandi untuk membakar cat, anda boleh mendapatkan pencungkil gigi, dan kemudian dibalut lapisan kain, perlahan-lahan gosok markah, anda boleh mendapatkan beberapa cuka nipis, anda boleh menyingkirkan.

4. Jika anda mendapat beberapa tanda putih panas di kabinet bilik mandi, cuba menggunakan alkohol, air tandas, atau minyak tanah.

5. Jika terdapat kesan air, kain basah, yang diliputi dalam Kabinet bilik mandi di atas, anda boleh menggunakan baldi besi elektrik dalam kain basah, kesan boleh hilang serta-merta

6. Jika cat kabinet bilik mandi sengaja tercalar, dan tidak menyakiti kepada kabinet, anda boleh menggunakan yang sama krayon warna atau pigmen, dalam kabinet bilik mandi pembaikan lapisan permukaan, dan kemudian boleh dicat dengan cat kuku di atas.

7. Jika perlu, gunakan kain untuk kabinet bilik mandi untuk menggosok habuk, ingat untuk menyembur kain di sebelah ejen pembersihan kain.

8. Juga sering waxing, setiap 6 bulan atau lebih, waxing untuk kabinet bilik mandi

9. kabinet Bilik mandi pembersihan harian adalah sangat mudah, periuk seramik boleh dibasuh dengan air dan pembersihan ejen, air sabun, dan lain-lain

10. Bilik mandi kabinet jika calar seramik lembangan, anda boleh memohon beberapa ubat gigi, dan kemudian berulang kali memadam kain, kemudian waxing, anda boleh membuat kabinet bilik mandi untuk mengembalikan rupa asal.