Rumah > Berita > Kandungan

Memilih Countertop Untuk Kabinet Dapur Rebon 2019 Anda

Sep 19, 2019

Countertop adalah salah satu titik tumpuan di dapur anda. Anda boleh mempunyai dapur Orlando yang direka dengan sangat baik, tetapi meja yang kurang dipilih boleh merosakkan seluruh perasaan dengan sendirinya.

Bersama dengan melihat ketika memilih meja, penting untuk memasukkan daya ketahanan dalam keputusan sehingga akan berlangsung dan memerlukan penyelenggaraan yang kurang. Petua berikut akan membantu anda menentukan bahan dan gaya meja yang akan berfungsi dengan baik untuk dapur anda.

Worktop white high gloss affortable modern kitchen cabinet


Petua untuk Memilih Countertop


Pilih meja dengan watak. Pertimbangkan bahagian atas dengan urat atau corak yang bercampur dengan dan memuji persekitaran dapur anda.

kitchen countertop Quartz

Warna neutral adalah baik! Nada warna abu-abu, putih dan krem lembut adalah beberapa warna yang paling popular pada tahun 2019. Cat dan aksesori berubah dari masa ke masa jadi anda akan menginginkan sesuatu yang akan membolehkan anda menukar dcor.

Cari countertop yang tahan lama dan tidak mudah digaruk, noda atau terbakar. Kuarza adalah contoh yang jelas kerana keupayaannya untuk menahan kerosakan dan keperluan penyelenggaraan yang rendah. Sekiranya gaya adalah matlamat yang lebih tinggi, lihat aksen atau pilihan seperti kayu, konkrit, kaca atau batu tulis untuk menggoncangkan perkara.

Tentukan apa yang countertop anda akan digunakan untuk kebanyakannya. Jika anda hanya mahukan dapur yang indah untuk menghiburkan dan jangan memasak lebih banyak daripada yang anda boleh buat marmer adalah pilihan yang lebih baik.

Pertimbangkan kayu sebagai loghat di pulau untuk menunjukkan kontras.

Apabila memilih batu pastikan anda memahami kualiti dan gred meja.

Pakar reka bentuk dapur kami adalah sumber terbaik anda untuk mencari gabungan yang sesuai countertops dan kabinet untuk merombak dapur baru atau akan datang anda. Sekiranya anda bersedia untuk mendapatkan konsultasi percuma hubungi kami sekarang.


Apabila ia datang kepada gaya dapur anda, kami dapat membantu anda mendapatkan hasil yang terbaik.