Rumah > Berita > Kandungan

Kabinet Popular Gaya Empat Tahun Ini

Nov 30, 2017

Hari ini, industri kabinet dari corak pembangunan tunggal untuk mempelbagaikan jalan untuk pembangunan, inovasi teknologi yang berterusan, peningkatan berterusan bentuk, membuat kabinet kelihatan pelbagai gaya popular. Pereka kabinet melalui beberapa analisis jenama kabinet domestik, gaya kabinet dibahagikan kepada empat kategori berikut.

Gaya pedesaan: Kabinet pedesaan kebanyakannya pepejal kayu, dengan warna semulajadi dan penggunaan bahan biasa seperti panel kayu keras dan perkakasan. Di samping itu, halus, halus, lurus, proses halus, gam seragam, untuk memastikan saiz yang paling tepat dan kemahiran kerja kayu yang paling indah.

Gaya klasik: Dalam gaya klasik di luar prestasi kabinet, gelap kuno yang gelap untuk menyatakan kualiti mulia, butiran ukiran, serta warna-warna mulia, begitu jelas dan abadi menunjukkan paling jelas. Kombinasi hitam dan merah, bukan sahaja menunjukkan antik, tetapi juga untuk memastikan bahawa tidak ada fesyen dari sentuhan, ditambah dengan hiasan sulaman purba, tetapi juga menunjukkan rasa pemilik.

classical style cabinet

Gaya moden : reka bentuk kabinet gaya moden adalah kerja yang paling ideologi, dengan seni hiasan dan ciri-ciri fesyen kabinet gaya moden dalam warna bahan muka, kaunter bentuk kaki kecil dan sebagainya adalah budaya tradisional dan popular bahasa, ia boleh Berbagai ciri-ciri persekitaran rumah untuk dipadankan. Warna dan gaya gabungan, bar, hiasan berbentuk bingkai dan gabungan pintu ringkas, antara tradisi dan popular, pemborosan tanpa keburukan, mudah tetapi tidak kasar.

modern style cabinets

Gaya lanjutan: Gaya ini dicirikan oleh kontras warna yang kuat. Salah satu reka bentuk kabinet ungu, cerah dan misteri. Gunakan idea avant-garde untuk mereka bentuk dengan berani agar orang dapat menguruskan kerja rumah dalam persekitaran yang segar dan bersih.

Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mel: reboncabinets@chinarebon.com