Rumah > Berita > Kandungan

Proses Penyesuaian Kabinet

Dec 24, 2017
 1. tandatangan perintah kabinet

  Selepas memilih pengeluar kabinet, boleh menandatangani pesanan, dan membayar deposit. Beri perhatian kepada deposit lembaran deposit yang betul dan kembalikan kepada kontrak kabinet selepas menandatangani kontrak.

 2. Pengukuran medan pertama

  Selepas menandatangani perintah tersebut, pereka kabinet boleh diminta untuk mengukur pintu untuk kali pertama. Pengukuran pertama harus dilakukan dalam pembaharuan air sebelum juruelektrik air, petugas terbaik yang hadir, menurut susunan kuasa hidro dapur, mempertimbangkan sama ada terdapat keperluan untuk pengubahsuaian saluran paip hidro. Dan beritahu keperluan desainer sendiri tentang kuasa dapur dan lokasi yang mereka ingin letakkan. Selepas kajian ini, pereka bentuk direka bentuk prototaip seluruh kabinet dan lukisan transformasi kuasa hidro dapur mengikut ruang dapur. Pekerja-pekerja pembinaan hidro dibina mengikut lukisan.

 3. Pengukuran medan kali kedua

  Masa kedua pengukuran ini biasanya selepas pembinaan semula kuasa hidro dan pembinaan jubin dinding dan lantai. Pengukuran ini, data mesti tepat, kedudukan dan saiz kuasa dapur harus ditentukan. Pereka bentuk perlu menghasilkan lukisan reka bentuk tepat akhir kabinet adat berdasarkan hasil pengukuran.

 4. Semak lukisan reka bentuk kabinet

  Selepas pengukuran kedua, anda dapat melihat peta reka bentuk dalam masa tiga hari. Apabila anda menerima lukisan, anda perlu melihat peta CAD dengan teliti selain gambar rajah kesan. Saiz tanda di atas perlu diperiksa dengan jelas.

 5. Bayar bayaran pertama dengan menandatangani kontrak

  Selepas reka bentuk ditentukan, perlu membuat temu janji awal dengan perancang untuk menandatangani kontrak bekalan terperinci ke kedai dan bayaran pendahuluan. Terdapat pelbagai peraturan mengenai jumlah harga, kaedah pembayaran, penghantaran, pemasangan, penerimaan dan selepas jualan kontrak, dan kontrak juga akan mempunyai dua dokumen, senarai harga nuklear dan lukisan reka bentuk. Kontrak adalah sangat penting, dan perlu untuk mengesahkan setiap fasal apabila ia ditandatangani dengan teliti.

 6. Pemasangan penghantaran

  Penghantaran dan pemasangan kabinet biasanya percuma. Para kakitangan akan membuat temu janji dengan pelanggan sebelum penghantaran, mengikut masa yang dipersetujui sebelum penghantaran.

 7. Periksa penerimaan

  Pemilik kabinet telah menyelesaikan pemasangan, dan pemiliknya akan menjalankan pemeriksaan komprehensif seluruh kabinet.

  Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

  TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China

  TEL: + 86-571-82193086

  MB: +8613732255713

  FAX: + 86-571-82998655

  E-mel: reboncabinets@chinarebon.com