Rumah > Berita > Kandungan

kabinet kabinet

Apr 13, 2017

1, venir: Papan lapis substrat umumnya partikel atau MDF, suhu yang tinggi, keras, tekanan, Naisuan Jian, sebahagian besar daripada kabinet kabinet dengan panel.

2, plat keluli tahan karat: plat keluli tahan karat suhu tinggi, anti-asid, paip tidak boleh membuka lubang, warna sejuk, mudah untuk jurang kotor.

3, memilih: pengguna memilih kabinet, pandangan pertama pada bahan dan perkakasan, bahan adalah faktor utama yang mempengaruhi kualiti kabinet, keputusan akhir bahan yang berbeza, kualiti keputusan yang berbeza, kualiti perkakasan juga langsung memberi kesan kepada kehidupan kabinet. Kedua, kerja kabinet adalah sama penting, pembelian countertops untuk memeriksa kabinet, pintu, kabinet dan anjing laut, dan lain-lain oleh pemprosesan mesin die, produk tersebut tidak dapat dibuka penggunaan jangka panjang plastik, melepuh dan ubah bentuk, Yan mudah membawa kepada wasap, habuk, serangga ke dalam. Pada masa yang sama, juga ditanya sama ada pengeluaran kabinet adalah dibuat-buat atau pemasangan garis. Secara umum, buatan tangan atau pengeluaran separa mekanikal kualiti produk adalah tidak stabil, automatik sepenuhnya barisan pengeluaran untuk memastikan kualiti kabinet. Walaupun laci slaid adalah maklumat yang sangat kecil, tetapi juga memberi kesan kepada kualiti kabinet merupakan bahagian penting, kerana jika lubang dan saiz ralat plat, slaid tidak boleh dipasang dengan betul, akan menyebabkan tarik laci tidak lancar atau keadaan longgar. Selain bahan dan mutu kerja, keperluan untuk memberi perhatian kepada perkhidmatan selepas jualan, pengguna dalam perintah itu apabila kabinet untuk perniagaan untuk bertanya keadaan jaminan, produk jenama-nama am yang agak dijamin.