Rumah > Berita > Kandungan

Apakah Kabinet?

Jul 14, 2017

Apakah kabinet?

Kabinet adalah platform di dapur di mana perkakas dapur disimpan dan dimasak. Kabinet oleh kabinet, kabinet, fungsi meja dan semua jenis aksesori perkakasan. Kabinet kebanyakannya kayu, dan ia adalah kabinet penyimpanan untuk meletakkan peralatan makan, makanan, wain asing dan sebagainya. Ambry menggunakan kecerunan yang lebih tinggi warna colokan, boleh membuat perabot dapur menunjukkan suasana yang bersih, ceria, bermegah tinggi yang indah.

Hangzhou Rebon Cabinets Co, Ltd adalah anak syarikat DE & E Holding Group Co, Ltd, yang mengkhususkan diri dalam menghasilkan lemari dapur gaya Eropah , yang menawarkan berbagai bahan pintu seperti lakuer, MFC, PVC, kayu padat dan pintu UV. Syarikat bersertifikat ISO9001 & ISO14001 juga dianugerahkan dengan "China Famous Brand" & "China Top Brand" terima kasih kepada kualiti mantap dan boleh dipercayai serta bahagian pasaran utama. Semua mesin di kilang kami adalah jenama Homag atau BIESSE.

Kabinet Rebon dengan bangga menjadi pembekal nilai bagi produk tangguh produk berkualiti untuk semua projek bersaiz, dari major hingga ke skala yang lebih kecil. Rangkaian produk kami, perkhidmatan dan pengetahuan teknikal tidak ada dalam industri ini dan harga kami sangat kompetitif. Rebon telah membekalkan kabinet kepada banyak bangunan kediaman serta banyak projek lain dari 10 hingga 200 Pangsapuri / Rumah Rumah di lebih dari 100 buah negara.

Kami akan menyediakan perkhidmatan yang sangat baik dan harga yang kompetitif untuk anda, kami menjangkakan untuk menjadi rakan kongsi jangka panjang anda di China.


Hangzhou Rebon Cabinets Co., Ltd

TEL: + 86-571-82193086

MB: +8613732255713

FAX: + 86-571-82998655

E-mel: reboncabinets@chinarebon.com

TAMBAH: Tidak. 99 Jalan Qingliu Selatan, Jingjiang, Xiaoshan, Hangzhou, Zhejiang, China