Rumah > Berita > Kandungan

Idea Ruang Tamu Kelabu yang Cantik

Jun 02, 2020

Tidak lama dahulu, kelabu dianggap oleh banyak orang sebagai warna yang kusam dan agak suram. Tetapi pada suatu hari semuanya berubah. Seorang pereka yang popular mula menggunakannya, kemudian yang lain, dan yang lain, dan dalam dekad yang lalu, ia menjadi salah satu warna yang paling popular dalam hiasan rumah. Lebih canggih daripada kuning air dan lebih mudah disesuaikan daripada taupe, abu-abu adalah warna serba boleh yang dengan cepat menjadi raja neutral.

living room tv cabinet craft cabinet jane european modern style

Fikir kelabu gelap? Fikir semula! Berwarna putih, dan di ruangan yang dipenuhi cahaya alami, abu-abu menjadi lembut dan menyegarkan. Di bilik seperti ini yang mempunyai tingkap besar,&# 39 adalah idea yang bagus untuk memastikan perabotnya sederhana dan membolehkan mata tertarik pada pemandangan.

hallway and shoes cabinet jane european modern style

Bahagian dalaman kelabu kontemporari dengan sedikit bling sangat bagus untuk mewujudkan penampilan yang seksi dan canggih. Di ruangan ini dari Freestyle Interiors, warna-warna mendalam dan kain mewah mengundang anda untuk tinggal di dalam dan membuat diri anda selesa.

Setiap bilik kelabu, tidak kira sama ada cahaya atau gelap GG, memerlukan sedikit kehangatan. Ini dapat dicapai dengan menggunakan beberapa cahaya (seperti lampu LED rak), tetapi juga dapat dicapai dengan cara yang lebih sentuhan — dengan memasukkan kain yang terlihat dan terasa lembut. Bilik keluarga ini berkat suasananya yang mesra dengan perabotnya - kedua-dua kain yang lembut digunakan dan susunan tempat duduk yang intim.