Rumah > Berita > Kandungan

Adakah Kabinet Tinggi di Dapur Perlu?

Sep 02, 2020

Kabinet dapur terdapat dalam tiga konfigurasi. Kabinet asas menyokong meja, kabinet dinding tergantung di atas kaunter atau dapur dan kabinet tinggi adalah pilihan popular untuk pantri. Dalam artikal ini kita terutamanya membincangkan mengenai kabinet yang tinggi.

China Hot Modern Kitchen Cabinet suppliers

Kelebihan kabinet dapur yang tinggi

1. Dapur lebih holistik

Kabinet dapur dibuat menjadi kabinet tinggi, sehingga seluruh dapur tampak seperti keseluruhan, dan tidak ada kekosongan, sehingga terlihat lebih cantik.

2. Menambah ruang simpanan

Terdapat dua bahagian kabinet tinggi, ruang di tingkat bawah dapat dicapai dengan mengangkat tangan, di mana panci pembakar elektrik, bumbu, barang kering, dll. Dapat ditempatkan. Di ruang atas, anda boleh meletakkan periuk dan kuali langka, seperti periuk besar, atau pinggan mangkuk yang hanya akan digunakan orang untuk waktu yang lama. Apa sahaja yang sering anda gunakan tidak boleh digunakan, dan apa yang sering anda gunakan boleh diletakkan di bahagian bawah. Oleh itu, anda memenangi' tidak perlu mempunyai lebih banyak kabinet asas.

3. Dapur lebih bersih

Kabinet tinggi tidak mempunyai permukaan terbuka, oleh itu, hanya ada kawasan yang lebih sedikit di mana habuk dapat dikumpulkan. Dan, daripada mempunyai banyak kabinet asas dan kaunter tengah, anda boleh memilih untuk mempunyai kabinet ketinggian siling. Oleh kerana lebih luas, membersihkan seluruh dapur akan menjadi sangat mudah.

grey gloss lacquer cupboards小图


Oleh itu, kecuali ketinggian dapur anda tidak sesuai, ini adalah pilihan yang baik untuk memaksimumkan dinding yang tidak digunakan dan memasang kabinet ketinggian siling ke dalamnya. Dan kami mempunyai pakar yang boleh menawarkan konsultasi percuma untuk memeriksa dan menganalisis perkara terbaik untuk anda.

modern lacquer kithen cabinet小图