Rumah > Berita > Kandungan

7 kualiti Kabinet dapur berimpak tinggi anda boleh lakukan pada hujung minggu

Oct 31, 2019

Pada mulanya, dapur bertarikh kelihatan seperti teka-teki yang penuh dengan kepingan boleh pelekat. Ambal boleh menyembunyikan lantai hodoh dan aksesori berkilat boleh mengganggu dari permukaan yang kotor. Tetapi Kabinet menimbulkan cabaran tertentu. Apabila ia menjadi jelas bahawa ini telah melihat hari yang lebih baik-seperti yang dibuktikan oleh pintu yang sesak, kehilangan perkakasan, dan penamat membosankan-seluruh dapur berasa terperangkap pada masa lalu. Dan semakin lama anda meninggalkan mereka, lebih berkemungkinan sakit kepala kecil ini bertukar menjadi sesuatu yang anda tidak boleh berdiri.

Menggantikan cabinetry dapur lama, bagaimanapun, boleh menjadi mahal. Menurut HomeAdvisor, kos pemasangan Kabinet purata hanya di bawah $5,000, bergantung kepada apa-apa kursus pada rakaman persegi, bahan, dan buruh. Ia adalah jenis item besar Tiket yang merancang merit dan belanjawan.

Tetapi pada masa yang sama, itu tidak bermakna anda semua daripada pilihan.


1. Gantikan perkakasan

Cara paling mudah untuk menaik taraf Kabinet dapur, Mindell berkata, adalah dengan menukar perkakasan. Dia menyatakan bahawa bahan yang bergaya seperti tembaga atau tembaga boleh menambah sentuhan moden kepada muka depan, dan bahawa transformasi boleh dicapai dalam masa yang singkat. "Bergantung kepada kemahiran anda, anda juga boleh DIY perkakasan dengan dowels kayu atau sfera dan meterai, noda, atau mengecat mereka untuk memenuhi gaya anda," tambahnya.

拉图尔小图


2. letak kertas dinding

Jika anda berfikir bahawa kulit mengupas dan melekat hanya untuk dinding, berfikir sekali lagi. Pilihan neutral boleh bertindak sebagai asas hentakan untuk aksesori yang lebih cerah, manakala corak berwarna-warni boleh mengimbangi backpercikan gelap. "Bagi kita yang menyewa, kami mempunyai terutamanya keras," kata Waller. "Dalam kes ini, fikirkan tentang apa yang anda boleh tambah di atas cabinetry, seperti kertas dinding. Terdapat begitu banyak kos yang berkesan boleh tanggal kertas dinding di pasaran hari ini bahawa anda boleh berpegang hak di atas Kabinet dapur lama untuk membuat mereka baru. "


3. roll pada kot segar cat

Kita tahu pembaikan ini mungkin yang pertama yang datang ke fikiran ketika mengemaskini dapur, tetapi bahawa ia juga boleh kelihatan hangat. Untuk memastikan anda berasa yakin, minta nasihat profesional sebelum bermula. "Berunding dengan seseorang di kedai cat tempatan anda untuk memastikan anda mempunyai primer yang betul, sandpaper, dan cat untuk Kabinet anda-dan pastikan untuk meninggalkan masa yang cukup kering antara setiap kot," katanya. "Apabila ia datang untuk memilih warna Cat, cuba mengecat kepingan besar papan buih dengan warna yang anda sedang pertimbangkan untuk mencipta ' swatch ' yang lebih besar. ' Kemudian gerakkan swatch sekitar, dari paling gelap untuk cerdas bahagian dapur anda merentas pagi, petang, dan malam. Anda ingin pastikan anda suka warna sebelum anda dimasukkan dalam semua masa itu. "


4. pasang membentuk

Jika cabinetry anda adalah salah satu Nota, maka kami mengesyorkan menambah cantas hiasan dan kemudian mengecat mereka dalam terendak yang segar. "Terokai kedai perkakasan dan lihat jika mereka menawarkan sebarang acuan yang akan bekerja," katanya. "Sebaik sahaja selesai, anda boleh cat keseluruhan satu warna depan untuk melihat monokroatik, atau mengecat warna yang berbeza untuk pop yang tidak dijangka."


5. mendedahkan para

Yang akan membantu dapur anda berasa lebih nyaman adalah untuk menghapuskan beberapa pintu Kabinet untuk mendedahkan rak dalaman. Ini adalah cara yang baik untuk menyingkirkan butiran bertarikh tanpa perlu lusuh keseluruhan dapur yang terbina dalam cabinetry. Sebaliknya, mengambil satu atau dua pintu Kabinet strategik, dan kemudian gaya rak terbuka dengan menyelaraskan bekas makanan seramik dan bakul yang cantik. Dengan cara ini, anda akan mendapat melihat para terbuka yang bergaya tanpa benar-benar perlu mengubahsuai.


6. Tambah tekstur lebih kepada Shaker

Pertimbangkan untuk memotong bahagian tengah dan menggantikannya dengan bahan untuk menambah satu dos tekstur yang segera ke dapur anda. Untuk lakukannya, rendam bahan tebu di dalam air sebelum naung dengan Kabinet anda. Paku semasa ia masih basah dan menarik ketat, tetapi jangan bimbang jika tidak sangat taut. Sebagai ' tebu ' itu akan mengecut dan mengetatkan supaya ia sempurna licin.


7. Buangkan Cabinetry sepenuhnya

Dapur lebih lama cenderung untuk dibarisi dengan cabinetry tertutup, dan Waller berfikir bahawa ini adalah sebahagian daripada sebab mengapa Reka bentuk ini boleh merasa bertarikh. Dapur moden sering melepaskan idea Kabinet atas sama sekali. Jika dapur anda merasakan sedikit gelap, cuba mengambil satu atau dua Kabinet atas, terutamanya yang mungkin menghalang aliran cahaya semulajadi. Jika anda membawa mereka perlahan-lahan, anda harus dibiarkan dengan menampal yang minimum drywall dan mengecat semula untuk melakukan. Setelah itu selesai, anda boleh sama ada meninggalkan dinding kosong atau meletakkan beberapa rak terbuka.

pvc modular kitchen review