Rumah > Berita > Kandungan

6 Almari Pakaian Untuk Idea Bilik | Kabinet REBON

Mar 09, 2021

Terdapat banyak gaya bilik tidur, dan gaya minimalis, gaya mewah cahaya dan Eropah moden semua pilihan popular pada masa ini. Tidak kira apa gaya, ia boleh dipanggil bilik tidur yang berkelayakan jika ia disimpan dengan baik dan direka.


Ruang bilik tidur perlu sentiasa membuatkan penghuni berasa selesa dan hangat. Bilik tidur utama meneruskan gaya garis minimalis gaya perindustrian, dan mengimbangi fungsi dan rasa ruang ritual. Almari kayu menambah suhu ruang.

bedroom storage organization


Dua dalam satu cara bilik tidur induk dan kajian menjadikan ruang lebih telus dan terbuka.  Dengan persekitaran yang pintar sepenuhnya, sistem pencahayaan yang kaya dan pelbagai, kehidupan boleh menjadi kasual.

master bedroom melamine lacquered drawers modern european


Berikutan prinsip "Kurang lebih", Yang asal -- menggunakan garis-garis yang rangup alam semula jadi dengan unsur-unsur hiasan moden yang mudah dan terang, mengembalikan intipati kehidupan, dan mewujudkan ruang hidup yang santai dan riang di bandar bandar.

wardrobe storage soulution


Kabinet persalinan yang indah diletakkan di tepi katil, yang mahir membahagikan ruang bilik tidur kepada dua, memecahkan reka bentuk tradisional yang sisi katil berhampiran dengan dinding, dan menjadikan ruang lebih atmosfera dan bergaya. Almari pakaian yang indah dan elegan disepadukan dengan estetika kraf Itali, struktur dalaman dirancang secara rasional di kedua-dua belah pihak, dan lapisan penyimpanan rak penyimpanan adalah patchwork, yang menjadikan corak ruang lebih lengkap.

luxury style bedroom design


Bilik tidur menggunakan nada kelabu yang sejuk untuk mencipta gaya reka bentuk moden dan elegan di ruang yang tenang, seolah-olah menyentuh keindahan alam semula jadi yang tulen dan membuatkan orang menikmati tidur yang damai.

custom made wardobe


Latar belakang kepala katil menggunakan gabungan kabinet panel pintu kulit dan kabinet kaca untuk mewujudkan ruang hangat dan suara yang mewah.

master bedroom melamine full house cabinet design