Rumah > Berita > Kandungan

6 Kabinet Dapur Butir Kayu Paling Cantik

May 11, 2020

Bijirin kayu adalah elemen yang sangat diperlukan dalam banyak reka bentuk dapur. Ia mempunyai tekstur semula jadi, warna elegan, dan rasa elegan. Biji-bijian kayu yang halus nampaknya membuat orang merasakan daya hidup semula jadi.

Warna bijirin kayu dapat meningkatkan gaya dapur dengan serta-merta, menjadikan dapur hangat dan semula jadi.

China Hot Modern Kitchen Cabinet suppliers


Permohonan Keseluruhan:butir kayu mengalir ke seluruh ruang dapur dan tinggal di dapur, seolah-olah merasakan kesegaran alam. Ia juga mempunyai ciri tersendiri ketika digunakan di dapur kecil. Ia indah dan elegan, dan mempunyai rasa keindahan yang menyenangkan.

China Laminate Kitchen factory HM1003H607


Hiasan Tempatan:dalam reka bentuk keseluruhan, penggunaan kayu balak sebagai hiasan, meja dan kerusi makan berwarna log sederhana, penggunaan kabinet kayu balak atau kaunter bar berwarna log dapat menjadikan keseluruhan ruang menjadi sederhana dan semula jadi, memainkan peranan hiasan.

Flat Pack PVC Kitchen Cabinet


Prinsip Pemadanan Warna Kayu:cubalah menjaga kecerahan warna yang harmoni dan bersatu. Warna kayu ringan paling sesuai dipadankan dengan warna terang seperti putih terang dan kelabu muda, sementara warna kayu dalam lebih diselaraskan dengan warna dalam.

China Durable cabinet


Gaya Industri

Gabungan warna butiran kayu dan angin industri tidak hanya meneutralkan rasa sejuk dari seni besi, menyeimbangkan suhu ruang, tetapi juga menjadikan seluruh ruang kelihatan sepi dan kosong.

European Style Kitchen Cabinets


Gaya Mewah Ringan

Kemewahan ringan dalam keadaan moden. Gaya letupan api di 2020 ini dapat menjadikan dapur kelihatan kelas tinggi tanpa kekurangan daya tarikan emosi dan kelazatan.

L-Shaped Kitchen Cabinet