Rumah > Berita > Kandungan

6 Kabinet dapur moden minimalis

Aug 20, 2020

Gaya minimalis adalah yang paling popular di kalangan tetamu kami: ia moden, anggun, elegan dan sangat laconik, di sini anda tidak akan melihat apa-apa butiran yang tidak perlu, hanya Reka bentuk tulen. Gaya ini mempunyai banyak kelebihan lain dan banyak pereka, berharap Reka bentuk kami boleh membantu anda.

minimalist kitchen cabinet 2020


Warna

Gaya minimalis adalah minimum, biasanya menggunakan putih, hitam dan pelet jenis meneutralkan adalah pilihan anda untuk ruang seperti itu. Jika anda mahu beberapa warna lain? Itu mungkin, juga, menggabungkan apa-apa terendak yang terang yang anda suka dan Campurkan dengan Neutrals atau hitam lagi, pastikan ia anggun dan moden.

China Modern Kitchen Cabinet factory小图


Ruang minimalis sering dianggap sejuk dan untuk mengelakkan itu, anda hanya boleh menambah beberapa bahan hangat untuk Reka bentuk, seperti kayu.

China Durable cabinet


Dapur yang bersih dan bergaya dengan Kabinet-putih yang anggun dan kayu, kayu yang dibesarkan di atas permukaan lampu terbina dalam.

High End Melamine kitchen Cupboard


Perabot dan aksesori

Kitchen Island adalah pilihan yang baik dalam dapur minimalis dengan tambahan atas bahagian atas untuk makan di sana-ia boleh diperbuat daripada bahan yang berbeza atau tidak.

Dan peralatan terbina dalam adalah necessory ia boleh Buatkan dapur kelihatan anggun dan bersih.

most durable finish for kitchen cabinetsDapur putih yang kecil dengan Kabinet anggun, permukaan yang putih dan backsplash kelihatan lebih besar daripada.

high gloss white finish kitchen cabinet小图