Rumah > Berita > Kandungan

6 Reka Bentuk Kabinet Bilik Dobi

Jul 20, 2020

Mesin basuh, yang sering digunakan di rumah, biasanya diletakkan di balkoni, dapur atau bilik mandi untuk kemudahan. Tidak kira di mana mereka ditempatkan, diharapkan dapat digunakan dengan mudah oleh ahli keluarga dan pada masa yang sama menjadi cantik.


Mesin basuh tertanam di tempat basuh
Meletakkan kabinet atau mesin basuh di bawah cuci boleh memanfaatkan ruang dengan baik. Ia juga senang membuang pakaian yang hendak dicuci secara langsung selepas mencuci. Lebih senang mesin basuh menyimpan air dan mengalirkan air di bilik mandi.

Timber Bathroom suppliers

Laundry Room Cabinet Design

Mesin basuh direka di bawah cuci, yang menjadikan saliran sangat mudah. Kabinet bilik mandi dapat disesuaikan sesuai dengan ukuran mesin basuh, dan kabinet simpanan dapat dibuat dengan cara itu.

Oleh kerana persekitaran di bilik mandi lembap, mesin basuh harus diletakkan di tempat yang kering. Sekiranya mesin basuh diletakkan terus di atas tanah, mesin basuh harus dinaikkan sedikit untuk mengelakkan air di tanah menghakis mesin basuh dan mempengaruhi jangka hayatnya.


Mesin basuh tertanam di Balkoni

Memindahkan mesin basuh ke balkoni dapat menghilangkan tekanan di bilik mandi dan meninggalkan ruang mandi yang lebih selesa untuk bilik mandi.
Selain itu, pakaian yang dicuci boleh dikeringkan secara langsung, sehingga dapat mengelakkan penat masuk dan keluar.

Balcony bathroom laundry

laundry room cabinets


Mesin basuh tertanam di dapur

Apabila seluruh ruang kediaman kecil, mesin basuh tidak dapat dipasang di bilik mandi, dan balkoni penuh, maka kita boleh mempertimbangkan untuk disusun di dapur.

Economical Melamine Kitchen manufacturers HM1003H606

AJGZS-XDCG55