Rumah > Berita > Kandungan

6 Reka Bentuk Lorong yang Anda Suka

Apr 26, 2020

Lorong di rumah anda adalah ruang pertama yang dilihat oleh sesiapa sahaja semasa mereka masuk. Ini adalah ruangan yang akan memberi kesan pertama mengenai rumah dan apa yang akan datang selepas ini. Mempunyai kabinet lorong adalah penting di setiap rumah. Ruang simpanan boleh digunakan untuk menyimpan kasut, atau kunci atau mantel. Hari ini kami mengumpulkan 0010010 nbsp;6 0010010 nbsp;idea reka bentuk kabinet lorong yang hebat yang akan membantu anda membuat lorong yang mengagumkan anda sendiri.

shoes cabinet malamine lacquer full house customization cabinet


Konsol lorong berguna untuk menyimpan kunci anda. Dengan cara ini anda tidak akan lupa di mana anda menyimpannya. 0010010 nbsp;

Sekiranya anda tidak mempunyai almari mantel maka anda boleh membuat ruang simpanan di lorong anda. Sintesis lorong tradisional ini memanfaatkan ketinggian bilik, untuk tujuan penyimpanan. Kabinet dan bakul akan memberi anda ruang tambahan dan anda boleh menambah bangku rendah untuk kasut.

narrow hallway storage cabinet


Kabinet untuk menyimpan kasut di lorong anda akan sentiasa berguna, terutamanya pada waktu hujan. Ini akan membantu anda menjaga kebersihan rumah kerana cepat dan senang menanggalkan kasut sebaik sahaja anda melewati pintu. 0010010 nbsp;

hallway


Sekiranya anda mempunyai pintu masuk yang besar, anda mempunyai kebebasan untuk menggayakannya dengan cara yang anda rasa sesuai. Anda boleh menambah lebih banyak perabot selain kabinet lorong.

shoes cabinet white


living room hallway cabinet shoes cabinet


hallway closet makeover