Rumah > Berita > Kandungan

5 Aksesori Penyimpanan Kabinet Dapur Berguna

Sep 24, 2020

Bagaimana kita boleh membuat dapur teratur? Jangan risau, saya' akan memberitahu anda rahsia sekarang, dan lihat bagaimana kabinet disimpan dengan betul.


Corner-Cabinet1. Penyimpanan Kabinet Sudut
Sudut kabinet seolah-olah menjadi zon mati untuk kegunaan harian, yang bukan sahaja sukar disimpan, tetapi juga tidak selesa untuk mengambil barang; Sebenarnya, selagi ia digunakan dengan baik, ia adalah tempat harta karun.
China Kitchen Cupboard suppliers2. Penyimpanan Bakul Mangkuk

Sangat senang menyimpan dan mengambil pinggan dengan menggunakan bakul pinggan mangkuk.


Melamine Chipboard Wardrobe3. Bakul Kabinet Tinggi

Bakul kabinet tinggi digunakan di dapur, yang meningkatkan ruang penyimpanan, memiliki penglihatan yang transparan dan sesuai untuk diambil dan diletakkan.

White Lacquer Kitchen Cabinets Suppliers4. Bakul pelbagai fungsi

Keranjang tarik pelbagai fungsi direka agar sesuai untuk penyimpanan, fleksibel untuk mendorong dan menarik, sesuai untuk mengambil barang, dan menempati sedikit ruang, jadi sangat sesuai untuk menyimpan botol dan tin produk perasa, terutama bagi mereka yang tidak letakkan perasa di atas meja atau di dinding untuk mempengaruhi keindahan.
Elevator Type Basket5. Penyimpanan Kabinet Dinding

Kapasiti penyimpanan kabinet gantung adalah yang kedua setelah kabinet lantai, jadi kami mengesyorkan menggantung kabinet untuk menarik bakul.