Rumah > Berita > Kandungan

5 Idea Organisasi Dapur Untuk Memaksimumkan Ruang Penyimpanan

Oct 10, 2020

Penyimpanan dapur adalah masalah yang tidak dapat dielakkan. Sebagai tempat untuk membuat makanan yang enak, dapur sangat diperlukan untuk mengatur nasi, minyak dan garam, jadi ini adalah masalah paling penting untuk dipertimbangkan dalam penyimpanan. Jadi, apakah kemahiran menyimpan dapur? Bagaimana memanfaatkan ruang dapur sepenuhnya?


1. Gantungkan perkakas

Gantung semua jenis perkakas di cangkuk, tepat di atas dapur. Masukkan alat tajam seperti pisau ke dalam kotak simpanan. Kotak simpanan boleh dipasang di satu sisi kaunter. Sekiranya terdapat anak-anak di rumah, kotak simpanan hendaklah dipasang di dalam pintu kabinet.

China Kitchen Cupboard suppliers


2. Dapatkan rak laci

Beberapa yang paling biasa digunakan boleh diletakkan terus di kabinet pencuci pinggan / pembasmi kuman, dan banyak pinggan mangkuk dan mangkuk lain boleh diletakkan di dalam bakul mangkuk. Sebaiknya jangan memilih jenis bakul mangkuk dengan pemisahan khas. Dua lapisan rata adalah yang terbaik, yang dapat disesuaikan mengikut keperluan anda sendiri dan memanfaatkan sepenuhnya ruang tersebut.

China Hot Modern Kitchen Cabinet suppliers


3. Gantungkan batangnya

Penyelesaian bartender' menyimpan stail anda dengan gaya. Anda boleh menggantungnya di bawah kabinet dan mempamerkan gelas wain anda, atau anda boleh memasukkannya ke dalam untuk penyimpanan tersembunyi.

China Kitchen Cabinet suppliers


4. Gunakan pintu kabinet

Bahagian dalam pintu kabinet anda dipenuhi dengan kemungkinan penyimpanan.

Base Unit Tandem Basket W600


5. Letakkan Susan malas mini di dalam kabinet dapur

Tambahkan Susan malas berskala kecil ke dalam kabinet dapur anda. Anda boleh menggunakannya untuk mengumpulkan rempah dan minyak, atau menambahkannya di bawah sink untuk menyimpan produk pembersih.

Base Unit Tandem Basket W600