Rumah > Berita > Kandungan

5 Tips Pembaikan Dapur Murah

Nov 27, 2019

Jika anda telah memikirkan untuk mengubah suai dapur anda tetapi tidak mampu mengubah suai sepenuhnya, anda mempunyai sebab untuk bimbang. Kos rata-rata pengubahsuaian dapur penuh boleh menelan kos mana saja dari $ 12,000 hingga $ 33,000, dan lebih banyak lagi untuk projek pembentukan semula mewah. Dengan anggaran seperti ini, mudah untuk mengabaikan projek pengubahsuaian impian anda dan akhirnya mengambil masa beberapa tahun untuk menjimatkan untuk merombak penuh.

China Laminate Kitchen HM1007 H18907

Walau bagaimanapun, terdapat tips pengubahsuaian dapur yang mudah, berkesan, dan murah yang boleh anda ikuti untuk mengemas kini gaya dapur anda. Inilah caranya untuk merombak dapur anda dengan anggaran:

MULAI OLEH MENGAMBIL KABINET KITCHEN ANDA

Kebanyakan pemilik rumah memberi tumpuan kepada memasang kabinet dapur jenama baru, yang boleh mahal. Daripada menggantikan kabinet dapur anda, anda boleh melakukan beberapa peningkatan mudah untuk menjadikan dapur anda kelihatan lebih baik dan lebih terkini. Jika anda lebih daripada orang DIY, anda juga boleh menyimpan lebih banyak, mungkin hanya menghabiskan beberapa ratus dolar dengan:

  • Mengecat atau mengotorkan kabinet anda

  • Menggantikan pintu untuk melihat baru

  • Mengeluarkan pintu untuk paparan terbuka

  • Menambah pengacuan atau pemangkasan baharu

Jangan lupa untuk mendapatkan perkakasan dapur baru seperti pintu gantung kabinet, engsel, dan tarik. Pembaharuan dapur kos rendah ini akan menjadikan kabinet anda menjadi tumpuan ruang dapur anda. Apa sahaja pilihan yang anda pilih untuk meningkatkan rupa dapur anda, pastikan anda memilih gaya hiasan yang sesuai dengan skim reka bentuk anda.

OPT UNTUK COUNTERTOPS KITCHEN BUDGET

Apabila ia datang untuk menukar rupa countertop anda, sudah tiba masanya untuk berbelanja. Perkara yang paling penting untuk diingat adalah bahawa anda perlu pergi untuk countertop berkualiti tinggi yang akan bertahun-tahun lamanya. Tetapi ini tidak bermakna membelanjakan kekayaan high-count countersop. Daripada pergi ke countertops batu, membeli kilang countertops Formica baru di kedai-kedai countertop titik harga rendah.

Anda juga boleh menutup atau menggantikan countertop sedia ada dengan blok tukang kayu. Pilihan remodel dapur yang murah ini jauh lebih murah dan akan matang dengan baik jika dijaga. Pastikan fikiran anda terbuka kepada bahan yang berbeza, bandingkan harga dan lakukan sendiri pemasangan.

TAMBAH KULIT BARU BAJU DAN AKSESORI PELANGGAN BARU

Kebanyakan pemilik rumah meremehkan kesan kot baru dan elemen hiasan tambahan. Mengubah warna dinding anda boleh mempengaruhi gaya keseluruhan dapur anda. Lukisan adalah mesra bajet dan menawarkan anda peluang untuk mengekspresikan minda kreatif anda. Putih mencerahkan dan menambah watak ke mana-mana ruang manakala warna-warna berani menambah kehidupan ke dapur anda.

Menambah elemen hiasan lain seperti langsir juga boleh membuat perbezaan yang besar. Bermain-main dengan warna-warna yang berbeza, tambahkan karpet sepadan, beberapa tumbuh-tumbuhan hijau pot dengan tingkap, gambar di dinding terbuka, atau hiasan untuk melengkapkan rupa pengubahsuaian dapur baru dan murah anda.

UPGRADE UNTUK PERMOHONAN BARU DAN KESELAMATAN KITCHEN FAUCETS

Perkakas dapur baru boleh membuat dapur anda kelihatan lebih menyambut, tetapi perbelanjaan tambahan dengan mudah dapat meningkatkan belanjawan anda ke angka yang tidak dapat dibeli. Satu helah buku dari pereka dapur adalah untuk mengelakkan jenama dapur berjenama mewah dan pergi untuk peralatan berkualiti lain yang boleh dijual di kedai-kedai perkakasan tempatan. Anda mungkin membuat penjimatan besar jika anda berbelanja semasa cuti utama atau semasa jualan peralatan di gedung-gedung serbaneka.

Anda juga harus menggantikan faucets dapur lama anda dengan yang baru untuk rupa yang dikemas kini. Faucets boleh meningkatkan fungsi kerana mereka membuat pembersihan dan memasak lebih mudah untuk anda. Pergi ke kemasan yang unik seperti tembaga, keluli tahan karat, atau gangsa untuk melihat Victoria.

UPDATE THE LIGHTING MENGGUNAKAN DIY KITS

Akhir sekali, kemas kini pencahayaan dapur anda. Pergi untuk pilihan yang lebih cerah, panas, dan mengalu-alukan. Kedai di sekitar untuk kelengkapan lampu DIY dan suis lampu yang boleh anda pasang di kedai pembaikan rumah atau dalam talian. Kit penukaran lampu tersungkur boleh menjadi pengubahsuaian dapur murah daripada sesiapa sahaja yang boleh memasang untuk pencahayaan dapur baru yang dramatik.