Rumah > Berita > Kandungan

5 kesilapan perolehan dapur biasa untuk mengelakkan

Aug 10, 2020

Terdapat banyak maklumat untuk dipertimbangkan apabila Kabinet dapur perolehan. Ia mudah untuk mengabaikan sesuatu atau membuat kesilapan. Berikut adalah limakesilapan biasa yang berlaku semasa remodel dapur, dan tips untuk mengelakkan mereka.

Dapur adalah nadi mana-mana rumah, dan bagi kebanyakan pengeluar mempunyai ruang yang mesra dan mengundang adalah penting. Tetapi kesilapan Kabinet dapur mudah untuk dibuat. Daripada warna dan bahan, untuk gaya dan susun atur, anda mempunyai banyak butiran, dan perbelanjaan, untuk mempertimbangkan. Berikut adalah beberapa kesilapan dan cara yang biasa untuk mengelakkan mereka.

China Wood Kitchen Cabinet小图

Lebih abadi daripada bergaya

Jangan terlalu bergaya dengan pilihan atau Reka bentuk bahan kerana kehidupan paling banyak trend Reka bentuk biasanya lima tahun. Memilih yang kekal atau keras untuk menggantikan bahan, seperti bahagian atas dan Kabinet dapur, dengan kemasan yang diest boleh bermakna perlu buat semula dapur yang lagi lebih cepat daripada yang dimaksudkan. Ia juga boleh tarikh dapur dan menyakiti nilai jualan semula rumah.

Tonton lampu

Pencahayaan adalah ciri yang tidak dapat dilupakan tetapi satu yang boleh membuat perbezaan yang besar kepada rupa dan fungsi mana-mana bilik. Salah satu kesilapan biasa lupa untuk menilai keperluan pencahayaan semasa dan masa depan. Apabila disesuaikan dengan Kabinet dapur, lampu dapur mungkin tidak lagi menerangi kawasan yang betul. Kebanyakan dapur kurang lampu tugas. Menambah lampu di bawah Kabinet dan lampu tugasan lain tambah nilai. Fikirkan tentang tempat kerja anda akan dan memastikan kawasan tersebut sangat terang.

Jangan pendek diri anda

Dapur kami mengandungi lebih banyak peralatan elektrik hari ini berbanding sebelum ini. Lihatlah semua permukaan kerja dan lokasi untuk memastikan terdapat banyak Kabinet yang boleh didapati di mana anda memerlukannya.

Jangan murah

Di sesetengah tempat, pilihan yang kurang mahal boleh menjadi pilihan yang baik (perkakasan tidak selalu perlu berada di atas talian, sebagai contoh), dan di tempat lain melabur dalam bahan berkualiti yang lebih baik membuat rasa yang paling. Dengan menggunakan Kabinet dapur yang berkualiti tinggi, biasanya menyediakan pulangan pelaburan dalam projek yang diubahsuai di dapur.

Bahan murah yang tidak akan bertahan akan kos anda lebih dalam jangka masa panjang.

Jangan Debat, mengintegrasikan

Pengadunan hiasan dapur baru dengan sisa rumah tidak begitu sukar kerana ia kedengaran. Hiasan dalaman mengesyorkan menggunakan keluarga warna di seluruh rumah di dapur baru dan lantai yang sama, atau anda boleh memilih kepingan abadi yang bekerja dengan mana-mana hiasan. Dengan cara ini dapur baru anda tidak akhirnya bertembung dengan seluruh rumah.