Rumah > Berita > Kandungan

5 Peralatan Dapur Terbaik Untuk Dapatkan Sekarang

Jul 24, 2019

Sama ada anda merancang dapur baru atau hanya mencari beberapa butiran untuk mengemas kini dapur semasa anda, peralatan ini akan menjadikan dapur anda pintar seperti anda.


Ketika bercakap tentang "yang terbaik" dari apa pun, terdapat banyak ruang untuk dibincangkan. Kami telah mengumpulkan senarai pilihan utama kami di kalangan mesin basuh pinggan mangkuk, julat, faucet pintar, dan peralatan kecil. Setiap item ini bukan sahaja dianggap sebagai yang terbaik dalam kategori mereka dan memanfaatkan teknologi dapur terkini, tetapi mereka juga mempunyai reka bentuk yang sangat indah yang akan kelihatan hebat di dapur moden anda.


Jadi sama ada anda merancang makeover dapur lengkap atau hanya mencari beberapa peningkatan dapur kecil, anda akan ingin mempertimbangkan 5 item ini.Mesin basuh pinggan mangkukMesin basuh pinggan mangkuk yang baik membolehkan anda menetapkan rak anda pada ketinggian yang berbeza, tugas berat dan kitaran eko, ia amat senyap dan juga terdapat dalam pelbagai eksterior, pemegang, dan susun atur yang memudahkannya mengintegrasikan ke dalam rupa dapur mana-mana.

dishwasher

Oven SteamKetuhar wap adalah betul-betul seperti apa: oven yang menggunakan stim untuk memasak makanan. Asap wap asas mempunyai takungan yang anda secara manual mengisi dengan air, sementara model mewah Steam Oven hook ke dalam saluran air untuk memasak yang tepat, mudah. Kelembapan oven stim bukan sahaja membantu mengekalkan makanan yang lembap, tetapi juga membolehkan anda memasak sayur-sayuran dan nasi dalam oven.


Ketuhar yang baik juga boleh memasak dengan perolakan. Ia adalah gabungan elegan reka bentuk minimalis moden dengan membunuh ciri-ciri berteknologi tinggi termasuk penyelidikan daging dengan fungsi menutup automatik, pengesanan titik didih automatik, pembukaan pintu automatik, sistem pembersihan automatik sepenuhnya.

oven

Peti sejuk pintarPeralatan pintar termasuk peti sejuk Tandatangan dengan pembukaan pintu automatik, tetingkap pintar penjimatan tenaga, laci pantry sejuk, dan peredaran udara paksa untuk menghilangkan bau. Kemasan keluli tahan karat dengan tekstur tahan tahan calar akan memelihara peti sejuk moden yang indah dengan yang terbaik untuk seumur hidup dapur anda.Gas hobHobs gas terbaik (atau gas cooktops jika anda Amerika) masih boleh mengambil induksi hobs, walaupun yang terakhir adalah semua kemarahan sekarang, dan dikuasai oleh sains dan sihir. Malah, gas masih merupakan cara yang paling popular untuk memanaskan bahan, walaupun mungkin tidak jika kita hanya bercakap hanya dijual dalam tempoh lima tahun yang lalu. Hobs gas agak murah untuk membeli dan lari, dan boleh digunakan untuk semua teknik memasak orang tahu dan suka.

gas hob

KeranSelain menjadikan hidup anda lebih mudah, kran dapur dilengkapi dengan sensor gerakan juga dapat mengurangkan penggunaan air, menjimatkan wang anda.

kitchen cabinet faucet