Rumah > Berita > Kandungan

4 Reka bentuk almari pakaian Membantu Anda Menjimatkan Sapce

Sep 09, 2019

Almari pakaian digunakan untuk menyimpan beberapa pakaian dan selimut yang biasa digunakan, jadi perabotnya sangat selesa dan penting, tetapi bagaimana meletakkan almari pakaian di bilik tidur yang lebih kecil? Sekiranya anda meletakkan almari pakaian yang lebih besar, anda akan menempati lebih dari separuh bilik, yang juga menyakitkan kepala.Almari pakaian terbenam

Kawasan terbesar di rumah adalah permukaan dinding. Sekiranya anda masih bergelut dengan loket untuk menghias dinding, lebih baik menggunakannya di tempat yang lebih baik, seperti: almari pakaian tertanam, yang sangat diperibadikan dan tidak menempati ruang aktiviti apa pun, sehingga membebaskan lebih banyak ruang.

Wood Grain Corner Armoire Wardrobe


Almari Tingkap

Sekiranya terdapat tingkap terapung di dalam bilik tidur, anda boleh membuat almari pakaian yang sesuai untuk anda, yang juga merupakan lokasi yang baik. Dengan cara ini, anda dapat menggunakan ruang di sekitar tingkap terapung untuk membangun deretan almari pakaian, yang juga sangat menjimatkan ruang dan kelihatan cantik. Sudah tentu, ada juga ruang jubah kecil yang menggunakan ruang untuk membina almari pakaian, dan ia kelihatan kemas dan murah hati. Ia juga merupakan kenikmatan hidup yang baik untuk duduk di tingkap terapung dan menonton pemandangan.

second bedroom painting melamine kitchen cabinets wholesale


Almari Pakaian Dinding Televisyen

Almari pakaian di dalam bilik tidur umumnya terdapat di sisi katil. Sekiranya panjang bilik tidur agak panjang dan lebarnya agak sempit, kita boleh memilih almari pakaian dinding TV dan mengatur almari pakaian di hujung katil. Sebenarnya, ia kelihatan sangat kemas. Dalam kes ini, kita juga dapat mempertimbangkan untuk memasukkan TV ke dalam almari pakaian, yang kelihatan seperti dinding, hanya dinding yang terbuat dari almari pakaian. Ini tidak akan menjadikan bilik tidur kelihatan sangat monoton. Almari pakaian yang besar tidak akan menjadikan penglihatan kita tidak selesa, dan juga akan menjadikan bilik tidur lebih ringkas dan lapang.

assemble portable wardrobe


Almari pakaian Tatami

Tatami juga sudah biasa sekarang. Luas lantai sangat kecil, dan sangat menjimatkan ruang dengan banyak perubahan gaya.

home office cabinets