Rumah > Berita > Kandungan

4 Idea Dapur Makan Bergaya

Jun 24, 2020

Ahli politik tidak bercakap mengenai' isu dapur meja" tidak berfaedah; walaupun pada hari-hari di mana ruang makan formal adalah standard, banyak orang menggunakan ruang tersebut untuk makan malam dan cuti Ahad, lebih suka berkumpul di meja dapur sebagai ganti sarapan pagi, rehat kopi, kerja rumah selepas sekolah dan makan malam keluarga yang selesa.


Modern White Lacquer CabinetsKilang Moden

Dapur satu dinding ini panjang dan sempit tetapi walaupun dengan meja makan dan 4 kerusi di satu sisi tidak terasa sempit berkat tingkap yang murah hati di ujung untuk membiarkan cahaya semula jadi yang cukup.
Jamuan Dapur

Shaker Style Kitchen Cabinet

Dapur makan moden ini sangat selesadan mengundang terima kasih kepada jamuan makan berlapis yang dilekatkan di bahagian belakang semenanjung dapur. Kawasan makan menghadap ke arah peralatan dan kawasan memasak untuk mewujudkan sedikit oasis untuk berkongsi makanan sambil mengekalkan rasa terbuka.melamine cabinets painting

Dapur Makan Minimalis

Di dapur makan minimalis yang ringkas ini, ruang memasak dan persiapan berbentuk L mempunyai banyak ruang kaunter dan ruang lantai terbuka. Meja dan kerusi yang sederhana ditarik ke dinding yang bertentangan menjadikan tempat yang mudah untuk menjamu selera dan memecah koridor kosong yang menuju ke seluruh pangsapuri.lacquer board kitchen cabinets

Dapur High Gloss Lacquer

Suasana dan kesederhanaan dapur menafsirkan makna dapur terbuka. Bosan dengan kekacauan di dapur menjadikan simpanan dua tingkat memasuki dapur dengan sikap cantik dan praktikal. Bar memainkan peranan sebagai kawasan rekreasi dalam kehidupan biasa.