Rumah > Berita > Kandungan

4 Organisasi Almari Pakaian Popular

Jul 02, 2020

Almari pakaian adalah barang yang diperlukan oleh setiap rumah. Ini adalah sejenis perabot yang dapat digunakan untuk mengumpulkan dan menyimpan, yang membawa banyak kemudahan dalam hidup kita.

Menurut kaedah pemasangan, almari pakaian boleh dibahagikan kepada tiga jenis: almari pakaian tertanam, almari pakaian bebas dan almari terbuka.

1. Almari pakaian

Definisi: Almari pakaian tertanam, bermaksud bahawa semua almari pakaian tertanam di dinding.

Kelebihan: Kelebihan terbesar almari pakaian tertanam ialah ia tidak mengambil ruang. Apabila bangkai kabinet benar-benar tertanam di dinding, tidak perlu memenuhi ruang bilik tidur tambahan.

master bedroom melamine lacquered UV drawers modern european

Untuk bilik tidur kecil, pintu almari pakaian ini kebanyakannya adalah pintu gelangsar, kerana ia menempati ruang kecil, yang mengelakkan almari pakaian dari memampatkan ruang dalaman dan mengurangkan rasa sesak sesak, sehingga sesuai untuk bilik tidur kecil.

children bedroom wardrobe wholesale


2. Almari Pakaian Bebas

Definisi: Almari pakaian bebas merujuk kepada almari pakaian yang kabinetnya tidak bersambung dengan dinding dan dapat bergerak dan menukar kedudukannya dengan bebas.

Kelebihan: Almari pakaian bebas kebanyakannya adalah almari pakaian siap, yang siap dibeli dan digunakan, dengan banyak gaya dan corak, dan sesuai untuk keluarga yang mendesak.

modern bedroom wardrobe

Closet Wardrobe Cabinetry


3. Buka almari pakaian

Definisi: Almari terbuka adalah almari pakaian tanpa pintu.

Kelebihan: Kelebihan terbesar almari pakaian ini ialah susun atur almari pakaian tidak terhalang, dan ketika mencari pakaian, anda dapat melihat pakaian yang dipakai sekilas.

modern closet organizers

closet melamine  wood grain urban modern


4. Almari Gabungan pelbagai fungsi

Definisi: Almari pakaian gabungan pelbagai fungsi merujuk kepada almari pakaian pelbagai guna, yang melayani kehidupan kita dalam pelbagai bentuk.

Almari TV {0}} Almari pakaian

Di kabinet seluruh dinding, bahagian tengah almari pakaian dilubangi, meninggalkan tempat untuk memasang TV. Gabungan ini adalah pilihan praktikal untuk hiburan dan penginapan, ruang bilik tidur dan pangsapuri bersaiz kecil.

custom made wardobe

Almari pakaian + Meja Rias

Menghubungkan meja solek dan almari pakaian menjadi keseluruhan bukan sahaja dapat memastikan keseluruhan hiasan bilik tidur, tetapi juga menjimatkan banyak ruang, dan menyimpan pakaian dengan betul.

China melamine Wardrobe suppliers

Meja almari pakaian +

Selain meja solek, tatami, meja dan almari pakaian juga boleh disatukan. Kabinet gabungan seperti itu dapat merealisasikan banyak fungsi seperti menyimpan barang, menulis, meletakkan perabot, dan lain-lain. Ia sangat sesuai untuk bilik kanak-kanak dan remaja' bilik.

children room house cabinet design