Rumah > Berita > Kandungan

4 gaya Kabinet dapur yang berbeza | Kabinet REBON

Apr 08, 2020

Dapur adalah salah satu ruang penting yang diperlukan di rumah. Reka bentuk dapur yang baik bukan sahaja boleh meningkatkan kegembiraan memasak, tetapi juga meningkatkan rasa dapur keseluruhan dan juga Ruang rumah keseluruhan.  Sebagai bahagian penting dalam dapur, gaya Kabinet yang berbeza boleh menambah tekstur yang berbeza ke dapur anda.

Stail perindustrian

Kasar, misteri dan penuh personaliti, persembahan unik ini membuat gaya industri salah satu gaya reka bentuk rumah yang paling popular.  Apabila dapur memenuhi angin industri, ia menghasilkan kesan visual yang tidak dijangka.

U Shape Kitchen CabientEuropean Style Kitchen Cabinets


Lampu gaya mewah

Kemewahan adalah sikap terhadap kehidupan dan gaya dalam reka bentuk.  Mewah ringan bererti "mewah lembut". Pada pandangan pertama, Reka bentuk keseluruhan adalah rendah-kunci dan elegan, dan kemudian butirannya adalah mewah dan elegan.

Kitchen Craft cupboards

Lacquer Coating Kitchen manufacturers


Gaya minimalis moden

Dapur minimalis moden adalah bersih dan menjimatkan.  Reka bentuk mudah ini sangat popular dengan orang muda dan telah menjadi salah satu gaya yang dipilih oleh banyak keluarga apabila menghias.

kitchen cabinet uv melamine kitchen cabinet

lacquered kitchen cabinet


Jane gaya Eropah

Semasa mengikuti elemen-unsur klasik Eropah, Jane Europe mengintegrasikan elemen Reka bentuk mudah moden untuk menjadikan ruang dalaman lebih cantik.

high-end-elegant-kitchen-ca

Shaker Style Kitchen Cabinet