Rumah > Berita > Kandungan

4 Idea Rak Dapur Terbuka Yang Indah

Dec 10, 2020

Kabinet dinding dapur standard mempunyai pintu pepejal, atas sebab utama menyembunyikan kandungan di dalamnya. Sesetengah kabinet skirt konvensyen dan mempunyai pintu kaca legap, membenarkan pandangan kabur kandungan yang disimpan. Rak terbuka berada dalam kategori lain sepenuhnya: tiada pintu, tiada kaca merokok, tiada halangan apa pun.

Jika anda sedang mencari persediaan dapur roda terbina dalam, latihan untuk membantu memastikan bahawa anda kekal teratur, maka rak terbuka mungkin idea yang baik.

melamine industry style kitchen cabinet


Tuding Rak Ke Dalam Pantri Terbuka

Jika anda mempunyai dinding ganti di dapur anda tetapi tiada pantri, penyelesaian ini sesuai. Rak terbuka berfungsi dengan baik apabila ia hanya sebahagiannya mengenai reka bentuk dan banyak lagi mengenai fungsi. Projek ini akan membantu anda menyimpan pantri yang lebih teratur, dan keterlihatan akan membantu anda mengetahui dengan tepat berapa banyak yang anda telah meninggalkan barangan kering tertentu.

Lacquer Modular Kitchen Cabinets


Tambah Rak Terbuka Di Atas Sinki

Dalam kebanyakan susun atur dapur tradisional, terdapat kabinet yang lebih pendek yang diletakkan di atas sinki. Untuk mencipta rasa yang lebih terbang, keluarkan kabinet itu dan pilih beberapa rak yang diletakkan dengan baik. Kawasan ini adalah ruang storan yang ideal untuk sabun hidangan dan apa sahaja yang anda tidak keberatan terdedah kepada kelembapan dari sinki. Banyak houseplants akan berkembang di lokasi ini.

China Laminate Kitchen factory HM1003H607


Gunakan Rak Terbuka untuk Mencipta Bar Kopi

Jika anda bangun setiap pagi yang memerlukan secawan kopi, pertimbangkan untuk menggunakan rak terbuka untuk membuat bar kopi di dapur anda. Projek ini boleh semudah menambah beberapa rak di atas periuk kopi atau seperti yang dijelaskan sebagai persediaan yang ditunjukkan di sini.

Modern melamine Kitchen CabinetHM1804


Rak Terbuka Alternatif Dengan Storan Gantung

Dalam banyak keadaan, rak terbuka mengelilingi pelbagai hud sama rata di kedua-dua belah pihak supaya keseluruhan rupa merasakan simetrik dan seimbang. Walau bagaimanapun, pertimbangkan untuk menukar storan dapur anda dengan sebaliknya menentang beberapa rak terbuka dengan storan gantung.

U Shape Kitchen Cabient