Rumah > Berita > Kandungan

3 Petua Untuk Membantu Anda Merancang Tata Letak Almari

Sep 04, 2020

Walaupun almari pakaian menempati ruang kecil di bilik tidur, ia memerlukan banyak perhatian. Antaranya, yang paling penting tentunya reka bentuk susun atur almari pakaian, yang boleh digunakan dengan selesa dan selesa hanya jika susun aturnya munasabah.

bedroom storage organizationAlmari pakaian lurus

Almari pakaian yang paling biasa adalah dalam garis lurus, yang menjimatkan ruang di dinding di bahagian bukaan pintu, dan lebarnya biasanya dirancang mengikut lebar dinding. Di samping itu, mengikut ketinggian almari pakaian, ia boleh dibahagikan kepada bahagian atas ke siling atau tidak.

· Kurang daripada reka bentuk siling

Reka bentuk di bawah siling tidak tertekan, dan bahagian atas almari pakaian relatif tiga dimensi, tetapi penggunaan ruang atas akan hilang, dan bahagian atas almari pakaian cenderung jatuh ke abu.

modern bedroom wardrobe


· Reka Bentuk Atas ke Siling

Reka bentuk dari atas ke siling dapat memanfaatkan sepenuhnya ruang menegak, bahkan balok dan tiang pelindung, dan mengurangkan tekanan pembersihan. Pada masa yang sama, ini tetap sesuai dengan balok dan tiang dinding, sehingga almari pakaian secara keseluruhan kelihatan lebih tinggi dan memiliki perangai yang lebih baik, dan seluruh ruangan itu tinggi dan cerah. Kabinet atas menyimpan alas tempat tidur dan pakaian bermusim untuk memberi ruang kepada kabinet bawah, yang sangat praktikal!

how to make a wardrobe cabinet


Almari Sudut

Secara amnya, sudut tidak mudah digunakan, kerana akan menghadkan bentuk perabot dan ruang bukaan, sementara susunan almari sudut boleh memanfaatkan ruang sudut dengan sempurna. Merancang almari pakaian berbentuk L di kawasan sudut dapat meningkatkan kadar penggunaan sudut.

corner armoire cabinet

master bedroom lacquer melamine furniture full house soulution


Almari Gabungan Bersepadu

Reka bentuk almari pakaian dan perabot fungsional yang lain tidak hanya dapat memenuhi kebutuhan penggunaan Anda sebanyak mungkin di ruang yang padat, meningkatkan kadar penggunaan ruang, tetapi juga menjadikan gaya bilik tidur lebih seragam dan cantik.

· Almari pakaian + Meja solek

Banyak meja solek&# 39 dibeli secara berasingan, jadi gayanya mudah disimpang, dan mereka perlu mencari tempat untuk menghias. Reka bentuk almari pakaian dan meja solek yang terintegrasi menyelesaikan masalah ini, dan garis bergerak antara pemilihan pakaian dan ganti lebih pendek dan lebih cekap.

bay window小图


·Meja almari pakaian +

Almari pakaian bilik tidur terbentang dari meja, yang dapat digunakan sebagai meja rias dan tempat kerja dan riadah untuk bacaan pejabat sederhana.

PVC Wardrobe suppliers


·Almari TV {0}} Almari pakaian

custom made wardobe