Rumah > Berita > Kandungan

3 Tips Penyimpanan Dapur

Mar 02, 2020

Dapur adalah tempat untuk menikmati makanan yang lazat. Walau bagaimanapun, jika terdapat terlalu banyak perkara di dapur, ia akan kelihatan berantakan, dan ia akan mudah tergesa-gesa naik dan turun semasa memasak. Adakah anda bimbang tentang susunan dan penyimpanan dapur?


Rak boleh dipasang di bawah kabinet dinding, yang boleh digunakan untuk meletakkan perasa biasa, pinggan mangkuk atau artikel mudah. Ia sangat mudah untuk diambil. Rak tidak perlu terlalu besar, memenuhi keperluan kehidupan seharian sudah cukup.

Contemporary Black Kitchen Cabinets


Jangan buang ruang sudut, dan jangan mengabaikan jurang sudut di dapur. Pengubahsuaian sedikit adalah dunia lain. Sekeping ruang kecil diketepikan di jurang sudut di dapur dan direka bentuk sebagai bingkai papan partition untuk menggunakan lebih banyak ruang dapur.

China Lacquer Painting Kitchen


Bakul sudut dapat dengan mudah menyelesaikan kedudukan sudut di dapur. Mangkuk, botol pencampuran dan botol penyimpanan boleh disimpan. Selagi anda menghidupkannya dengan perlahan, barang-barang yang dikehendaki akan berada di hadapan anda.

Corner-Cabinet