Rumah > Berita > Kandungan

2020 Reka Bentuk Kabinet Dapur Minimalis

Feb 20, 2020

Leonardo da Vinci berkata: "kesederhanaan adalah kerumitan utama." Minimalisme adalah gaya hidup yang banyak orang sedang mengejar sekarang. Biarkan kerumitan dan biarkan hidup kembali kepada kesederhanaan.


Untuk mengembalikan ruang dapur sekurang-kurangnya, kita harus mengetepikan semua unsur yang berlebihan, tolak reka bentuk, menunjukkan gaya elegan dengan garis mudah, memberi perhatian kepada garis, titik, permukaan dan butirannya, dan memperlihatkan kesederhanaan yang melampau dalam deria.

High End Melamine kitchen Cupboard

Reka bentuk yang minimum, keperluan tinggi untuk kapasiti storan dapur, kabinet integral yang indah dan reka bentuk dapur terbuka "gabungan yang berkuasa", supaya semua barangan dapur boleh disimpan secara tertib di dalam badan kabinet, dapur kelihatan bersih dan atmosfera.

lacquer board kitchen cabinets

kitchen cabinet uv melamine kitchen cabinet


Dapur adalah gabungan yang sempurna dari penyederhanaan dan penyederhanaan. Perkakas dapur disatukan ke dalam rancangan reka bentuk keseluruhan. Perkakas digabungkan dengan kabinet, dan reka bentuk tertanam yang dibuat khusus digunakan. Ruang yang dapat dilihat melalui sepintas lalu + garis tindakan yang lancar menjadikan ruang keseluruhan lebih maju.


high gloss white finish kitchen cabinet

Lacquer Modular Kitchen Cabinets

Dapur minimalis biasanya berwarna putih. Ia adalah warna paling bersih di dunia. Ia memerlukan gaya minimalis kepada yang melampau dan menggunakannya untuk menjadikan ruang santai.