Rumah > Berita > Kandungan

2020 warna tahun: tentera laut

Sep 24, 2019

Chipboard Kitchen suppliers

Cat jenama Sherwin-Williams yang dinamakan tentera laut-tentera laut kaya dengan petunjuk Sapphire, yang merangkumi dukaknya glamor dan ketenangan-2020 warna tahun. Dalam erti kata lain: Art Deco, tapi membuatnya menenangkan. Mengambil isyarat dari keruntuhan yang sinonim dengan 1920-an, Hue yang berani menyerang kira-kira antara tenang dan yakin, dan pasangan dengan kemasan seperti marmar dan campuran metallics.

"Penggunaan warna dalam reka bentuk dalaman berubah. Ia bukan sahaja tentang apa ruang kelihatan seperti lagi, tetapi bagaimana membuat anda merasa, "kata Sue Wadden, Pengarah Pemasaran warna di Sherwin-Williams. "Orang mahu berasa berasaskan dan inspirasi untuk mengejar mental, fizikal, dan emosi kesejahteraan."

modern color kitchen cabinet

Sherwin-Williams menganggap tentera laut yang serba boleh, mengingatkan langit malam-Ruang kedalaman yang tak terhingga. The baldu biru untuk menyesuaikan sekeliling, sama ada digunakan untuk mewujudkan satu kenyataan di dalam Bilik atau sebagai latar belakang yang halus yang membolehkan elemen-unsur lain untuk POP, seperti perabot kulit dan tekstil tenunan. "Tentera laut boleh bermain ke mana-mana mood yang anda cuba cipta, sama ada ia adalah tenaga yang meriah untuk Restoran, atau ketenangan di dalam bilik hotel," kata Wadden.

Warna 2020 pada tahun ini juga menandakan peralihan ke dalam satu dekad baru Reka bentuk, satu kemungkinan akan dipengaruhi oleh keinginan untuk memanjakan diri dalam satu malam diikuti dengan satu hari penjagaan diri. Sherwin-Williams ' ramalan Colormix Tahunan, yang menarik kajian daripada jenama warna global dan reka bentuk dunia, mengharapkan Neutrals yang lebih panas dan warna biophilik, seperti Greens dan Blues, untuk memaklumkan estetika dalaman dalam beberapa tahun akan datang.

Contemporary Bedroom Cabinets Manufacturer

"Kami meramalkan bahawa dekad berikutnya dalam warna akan menjadi berani. Tahun ini kita melihat pulangan 70s, dan tahun depan kita berfikir tenaga yang bertenaga dan reka bentuk yang mewah speakeasies akan membuat kemunculan semula, "kata Wadden. "Tentera laut mengutuk keinginan untuk warna yang kaya dan inspirasi dengan segala masa untuk bersantai dan berehat. Dalam tempoh 10 tahun akan datang, kami akan terus bergerak dari kehadiran Neutrals dan reka bentuk akan berasa lebih peribadi lagi. "