Rumah > Berita > Kandungan

5 Cara Gaya Dapur Berlari Dalam 2019

Jun 25, 2019

kitchen cabinet uv melamine kitchen cabinet

Selama bertahun-tahun, dapur telah menjadi pusat rumah. Daripada terselip di belakang rumah, dapur moden telah menjadi ruang perhimpunan utama, di mana persahabatan, keluarga, dan penyediaan makanan bersama. Oleh itu, dapur juga menjadi tempat untuk ekspresi kreatif. Trend reka bentuk dapur 2019 yang saya telah menyerlahkan di sini mencerminkan keinginan yang semakin meningkat ramai pemilik rumah perlu menambah reka bentuk dan menarik perhatian terhadap hab rumah mereka. Masih ada keinginan untuk garis bersih dan penampilan yang tajam, tetapi ramai pelanggan kami memilih untuk keluar dari kotak putih putih yang mendominasi reka bentuk dapur untuk sekian lama.


Kami cenderung memberi perhatian kepada pelanggan dari mengejar semua trend terkini. Siklus hidup banyak fesyen paling hangat, seperti yang dilihat pada Instagram, Pinterest, dan rancangan pembentukan semula rumah, boleh agak pendek. Pengubahsuaian dapur utama adalah pelaburan yang besar, dan sebahagian besar pelanggan kami merancang untuk menikmati ruang reka bentuk semula mereka untuk bertahun-tahun yang akan datang. Kami memilih idea-idea reka bentuk di bawah kerana mereka berada dalam trend tetapi tetap berkuasa.


1. pemegang kabinet yang tersembunyi atau tersembunyi

Saya bukan peminat kebun kabinet yang terlalu besar. Mereka boleh mengganggu pandangan keseluruhan dapur. Itulah sebabnya saya gembira melihat trend baru ke arah kabinet tersembunyi yang muncul. Penampilan yang ramping, rapi bukan untuk semua orang atau setiap rumah, tetapi apabila dilakukan dengan baik, ini cara yang baik untuk menghilangkan kekacauan visual dari dapur.2. Peralatan lanjutan

Saya tidak bercakap tentang perkakasan berteknologi tinggi di sini, seperti skrin sentuh jumbo yang dimasukkan ke dalam peti sejuk. Sebaliknya, saya melihat inovasi praktikal yang membuat jalan ke dapur yang membantu tukang masak rumah. Ketuhar wap, misalnya, semakin popular. Teknologi ini telah disediakan untuk koki profesional dan pembuat roti selama beberapa dekad, tetapi kini hanya mula mendapat penerimaan arus perdana. Saya percaya 2019 juga akan menjadi tahun yang besar untuk memasak induksi, yang boleh menjadi lebih selamat dan lebih berkesan daripada memasak dengan gas. Peti sejuk semakin pintar, dengan kawalan lebih banyak dan lebih tepat.


3. Lebih banyak pilihan perkakas selesai

Trend ke arah yang lebih gelap, matte untuk peralatan dapur telah semakin pantas baru-baru ini, tetapi 2019 adalah tahun ia akan benar-benar berlepas. Berlalu akan menjadi keseragaman steril semua alat keluli tahan karat. Mengambil tempatnya akan menjadi warna dan kemasan keseluruhan untuk dipilih, termasuk matte hitam, biru terang, dan warna dramatik yang lain. Malah peralatan putih, dalam penampilan gloss berais, membuat penampilan. Tetapi berhati-hati dengan trend ini. Pelbagai grafit canggih hari ini mungkin "emas tuaian esok".


4. Kabinet yang dicat dengan warna gelap

Inilah satu lagi tren yang jauh dari keseragaman. Ia selamat untuk mengatakan bahawa dapur putih-putih, yang boleh dikatakan di mana-mana untuk sementara waktu di sana, secara rasmi dikeluarkan pada tahun 2019. Kabinet yang dicat kelihatan, bagaimanapun, kekal. Menggantikan rupa putih-putih adalah laut yang ribut dari kelabu-kelapa brooding, hitam hitam, dan blues muram. Malah sayur-sayuran yang mendalam membuat penampilan. Untuk memastikan perkara menjadi terlalu berat, pereka bentuk mencampurkan warna, memadankan gelap dengan cahaya, kadang-kadang putih, kabinet. Secara keseluruhan, saya mengalu-alukan giliran ini untuk palet yang lebih dramatik.

Wood Grain Laminate Kitchen Cabinet


5. Top counter kuarza

Sesetengah trend bergantung lebih lama daripada yang lain, dan biasanya itu kerana mereka mempunyai daya tarikan yang tidak berkesudahan dan hanya bekerja. Top counter kuarza telah menjadi popular selama bertahun-tahun, dan popularitas mereka tidak menunjukkan tanda-tanda kekurangan. Mereka tahan lama, datang dalam apa sahaja naungan yang anda boleh bayangkan, dan boleh dibuat untuk meniru hampir mana-mana permukaan batu semula jadi (tanpa keperluan penyelenggaraan tinggi untuk pengedap dan perlindungan). Kaunter granit semulajadi dalam corak berwarna atau warna coklat pastinya kehilangan populariti, dan kuarza marmar putih dan faux semakin mendapat tanah.

kitchen countertop Quartz