Kabinet Dapur Selesai Kayu

Kami menegaskan mengimport mesin pengeluaran maju termasuk HOMAG Jerman dan BIESSE Itali. Dengan teknologi matang dan bahan berkualiti tinggi, kabinet dapur dengan kemasan kayu kami disambut oleh kebanyakan negara di dunia.

Maklumat produk

Kayu kabinet dapur dengan gaya Itali terbaru - penampilan pertama PLATO. Siri ini terutama direka dengan pintu venir kayu padu, ia dapat menunjukkan kemewahan rumah penuh tetapi harganya jauh lebih murah daripada kayu padu.

solid wood kitchen pantry
KELEBIHAN1. Cantik:mulia dan murah hati, kayu pintu panel dapur kabinet menyimpan ciri-ciri kayu balak, dengan tekstur permukaan yang jelas, keindahan semula jadi dan suasana yang elegan.

2. Perlindungan alam sekitar:Panel pintu kabinet kemasan kayu terbuat dari kayu semula jadi di hutan, yang sangat ramah lingkungan, tidak mengandungi bahan tambahan berbahaya dan gas formaldehid, dan tidak membahayakan tubuh manusia dan persekitaran.

3. Kualiti:Bahan-bahan kemasan kayu semuanya terbuat dari kayu pepejal tulen, dan kualiti kabinet yang diperbuat daripada papan jenis ini sangat terjamin. Umumnya, mereka menggunakan kayu berharga, yang berkualiti, dan juga dapat melindungi haba, suara dan suara.


kitchen cabinet ideas


wood veneer kitchen cabinet
WARNAKami mempunyai lebih dari 30 warna dan gaya pintu untuk kabinet dapur kemasan kayu anda yang disesuaikan.

DY1801+SM18903 黄杨木DY1802+SM18904 美国红橡DY1903+SM19905DY1904+SM19906
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKami menegaskan mengimport mesin pengeluaran maju termasuk HOMAG Jerman dan BIESSE Itali. Dengan teknologi matang dan bahan berkualiti tinggi, kabinet dapur dengan kemasan kayu kami disambut oleh kebanyakan negara di dunia.


KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427


Hot Tags: kayu menyelesaikan kabinet dapur, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan