Kabinet Dapur Klasik

Kabinet kayu pepejal menambah kehangatan segera ke dapur, mewujudkan ruang yang akan anda banggakan untuk menghiburkan diri. Memperolehi dapur impian anda di kabinet kayu pepejal kami mengarahkan kilang dengan pelbagai pilihan warna dan reka bentuk.

Maklumat produk

Dapur Gaya Amerika MewahDapur gaya klasik kekal sebagai gaya yang paling popular selama bertahun-tahun kerana, memang klasik!


Ciri-ciri tradisional skema reka bentuk dapur klasik mestilah merangkumi: palet warna neutral, memberi perhatian kepada perincian dan penggunaan minimum aksesori hiasan yang dipertingkatkan.


Bahagian terbaik tentang dapur gaya klasik adalah bahawa mereka bagus untuk pemilik rumah yang tidak stabil, atau seseorang yang mungkin menjual rumahnya di masa depan. Reka bentuk yang lembut dan langit-langit neutral menjadikannya mudah untuk diperbaharui dengan aksen hiasan kecil dan berwarna-warni.


Classical Solid Wood Kitchen Cupboard
KAUNTERTOPSL1000SL1005SL2019SL2023荷兰灰SL1015
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110

hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bagaimana anda boleh menjamin kualiti kabinet dapur Buatan China?

J: Sampel pintu percuma untuk ujian;

Kami tidak akan memulakan pengeluaran sehingga kami mendapat pengesahan anda untuk gambar pengeluaran akhir.

Sebarang produk siap akan menjalani pemeriksaan kualiti sekurang-kurangnya 3 kali. Sijil pihak ketiga dialu-alukan.


S2. Bagaimana saya boleh menyesuaikan kabinet?

J: Beri kami pelan lantai atau susun atur dapur anda dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda sukai, maka kami boleh merancang untuk anda.


S3. Bolehkah kami membuat perabot anda dibuat dengan ukuran khas atau reka bentuk kami?

J: Pasti, sebagai pengeluar perabot yang berpengalaman lebih dari 12 tahun, pusat pasukan profesional kami dapat membantu anda dalam projek ini.


S4. Adakah item yang ditunjukkan di laman web siap dihantar setelah pesanan dibuat?

J: Sebilangan besar barang perlu dibuat setelah pesanan disahkan. Item stok mungkin tersedia kerana musim yang berlainan, sila hubungi kakitangan kami untuk maklumat terperinci.


Q5.Bolehkah anda membantu saya untuk pemasangan kabinet?

J: Kami tidak mempunyai pemasang luar negara tetapi kami boleh berbincang dan mencari jalan untuk menyokong anda. Panduan pemasangan akan ditawarkan secara percuma.


Siasatan