Kabinet dapur kayu padu pastoral

Rebon Mediterranean pastoral gaya kayu dapur pepejal Kabinet--Provence, menunjukkan sifat romantis Barat Eropah dengan gabungan warna yang tulen dan cantik dan gaya pastoral yang sangat mesra.

Maklumat produk


KONSEP REKABENTUKKabinet dapur padu kayu padat--Provence, menunjukkan sifat romantis Eropah Barat dengan warna yang tulen dan cantik dan gaya pastoral. Biru, putih dan kuning, mereka adalah pantai biru, Kampung putih, bunga matahari emas. Warna terang yang berbeza, penuh dengan ciri Mediterranean. Menggunakan kayu pepejal seolah-olah campuran kehidupan ke dalam bunga dan tumbuh-tumbuhan.


wood solid door kitchen cabinets
BUTIRAN PRODUKPeralatan dapur:perkakas dapur dimasukkan ke dalam Kabinet kayu pepejal pastoral yang tinggi untuk memastikan integriti gaya dapur tidak dimusnahkan dan pada masa yang sama untuk melepaskan ruang dapur secara munasabah.


Hood rangka:Julat kayu Hood Balut logam sejuk untuk menyatukanPKabinet dapur kayu pepejal astoralgaya secara keseluruhan.


Bakul:Kabinet asas di bawah periuk disediakan dengan bakul yang menarik, yang boleh menampung pelbagai botol, balang dan pinggan mangkuk dan sangat mudah untuk diambil semasa memasak.


Kabinet dasar terbuka:Digabungkan dengan elemen Arch,PKabinet dapur kayu pepejal astoralKabinet kraf seru sebuah ciri Mediterranean yang kaya. Karkas kabinet terbuka mempunyai fungsi storan yang kuat dan jelas sekilas, sekali gus mengelakkan rasa malu lupa tempat penyimpanan apabila anda mahu mengakses artikel.

China-soild wood cabinet


corner-solid-wood-cabinet
french-style-kitchen-cabine
high-quality-cabinetry


    


ProjekKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
Kilangfactory427
Soalan lazimQ1. Adakah terdapat untuk mendapatkan sampel kecil dengan percuma?

A: Ya sudah tentu. Kami boleh menghantar sampel percuma.


Q2. Apakah syarat pembayaran anda?

A: 30% oleh T/T sebelum pembuatan; 70% oleh T/T sebelum barangan dikeluarkan daripada REBON.


Q3. Bolehkah saya menyesuaikan Kabinet dapur REBON?

A: pasti. Kami boleh menawarkan Kabinet dapur Reka bentuk yang disesuaikan.


 


Siasatan