Kabinet Dapur Kayu Pepejal Moden

Untuk memenuhi sebahagian besar reka bentuk hiasan rumah moden, kami menyesuaikan kabinet dapur kayu pepejal kami menjadikannya lebih moden dan minimalis.

Maklumat produk


high-end-elegant-kitchen-ca


Kabinet dapur kayu pepejal moden tergolong dalam kabinet bertaraf tinggi, yang kebanyakannya direka dalam gaya klasik, elegan dan terkawal, dengan warna dan ketahanan yang suram dan stabil. Tetapi untuk memenuhi sebahagian besar reka bentuk hiasan rumah moden, kami menyesuaikan kabinet dapur kayu pepejal kami menjadikannya lebih moden dan minimalis.


European style solid wood kitchen cabinetModern Solid Wood Kitchen Cabinet


Menggabungkan kabinet putih dengan pemegang hitam & perkakas, menjadikan dapur yang penuh dengan indah dan rasa upacara. Kabinet dinding berada dalam sedikit simetri dengan kabinet asas, bukan sahaja memperkayakan ruang penyimpanan, tetapi juga rumit yang halus.


Merancang dan membina dapur anda sendiri adalah pengalaman yang menarik tetapi boleh memakan masa dan hangat. Untuk memudahkan, kami telah meletakkan usaha untuk memastikan anda tidak pernah terjebak untuk pilihan. Dengan pelbagai saiz dan pilihan, mencari m yang sempurnaodern pepejal dapur kabinetdapur anda dibuat mudah dan berpatutan dengan REBON.
WarnaDY1802+SM18904 DY1701+SM17901 DY1902+SM19904DY1905+SM19907


    


Perkakasankitchen cabinet hardware 110


hardware130
ProjekDengan pasukan profesional, kami khusus dalam penambahbaikan rumah dalaman, hiasan pejabat, hotel, pangsapuri, vila, bangunan pejabat, hotel, tempat letak kereta luar dan projek lain yang terutamanya bertujuan di Afrika, Australia, Asia Tenggara, Timur Tengah, Eropah dan Amerika Syarikat.


KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
MAKLUMBALAS TETAMUguest feedback
Kilangfactory427

Hot Tags: kabinet dapur kayu pepejal moden, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan

You Might Also Like