Kabinet Dapur Kabinet Tinggi Tinggi

Reka bentuk kontemporari merujuk kepada reka bentuk yang ada sekarang, tetapi ia mungkin meminjam dari reka bentuk reka bentuk pendahulunya-moden, yang mempunyai gaya yang bersih dan tidak teratur.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Kabinet Tinggi Tinggi
Kabinet dapur akhir tinggi akan tahan lama dan kelihatan cantik selama bertahun-tahun. Malangnya, sesetengah kabinet mempunyai masalah dalam masa satu atau dua tahun. Isu-isu seperti pintu bengkok, laci kendur, muka tercalar, engsel longgar dan kotak-kotak warping cepat merosot rupa dapur. Itulah sebabnya penting untuk memilih kabinet dapur yang berkualiti tinggi dengan pembinaan yang berkualiti tinggi. Semasa anda membeli-belah untuk kabinet dan bandingkan kos kabinet, cari ciri-ciri pembinaan berikut. Ini akan membantu memastikan anda memilih kabinet berkualiti tinggi untuk rumah anda.


kabinet dapur elegan yang tinggi


1. Kotak Peti Kabinet yang tahan lamaBahan kabinet rebon telah diuji dan disahkan. Anda boleh yakin bahawa kabinet baru anda akan dapat digunakan sehari-hari. Mereka tidak semestinya perlu dikembangkan dan diratakan apabila terdapat keran bocor sekali-sekala.


kabinet dapur pernis Australiareka bentuk kabinet dapur

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

2. Kabinet yang dipasang sepenuhnyaRebon menyediakan kabinet dapur yang dipasang sepenuhnya. Mereka kemudiannya dikurung dan dihantar terus kepada anda, siap dipasang.

Kabinet siap untuk memasang (RTA) direka untuk dipasang oleh pemilik rumah atau kontraktor. Perbezaan kepada pengguna termasuk harga, kemudahan, dan kekuatan pembinaan.


Perhimpunan kabinet RTA melibatkan keluk pembelajaran. Pertama, anda belajar bagaimana untuk memasang kotak-kotak. Kemudian, ia mengambil masa kira-kira 20-45 minit untuk memasang setiap kabinet. Akhirnya, ia akan mengambil masa tambahan untuk memasang kotak laci, meluncur dan aksesori lain.


Shaker Style PVC Kitchen


3. Interiors yang mudah dibersihkanPermukaan dalaman kabinet dapur tidak boleh berliang dan mudah dibersihkan. Interior kabinet juga perlu cukup keras untuk memanjangkan hayat kabinet tanpa pewarnaan, menggelegak atau memakai pakaian.4. Engsel pintu lembut dan laci pelekatSemua Kabinet adat akhir Rebon mempunyai hinges pintu lembut dan laci pelana. Rebon menggunakan jenama terkenal seperti Blum, Hafele.5.ToekickKawasan tolakan adalah ruang di mana kabinet memenuhi lantai. Ia menyediakan ruang untuk kaki anda semasa berdiri di kaunter. A toekick harus dilampirkan sepenuhnya dan ditangkap dengan sendi dado, gam dan kuku. Ia harus disatukan ke dalam panel penuh, belakang dan kabinet untuk kekuatan tambahan. Selepas pemasangan, memohon panel toekick selesai melengkapkan rupa.PANEL DOORDY1902 + SM19904DY1903 + SM19905DY1904 + SM19906DY1905 + SM19907DY1803 + SM18905 美国 红 橡


HARDWAREengsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasanAKSESORIdapur aksesori kabinet dapurCOUNTERTOPkuarza dapur countertopPembungkusanPembungkusan rata atau pembungkusan yang dipasang


Spongles dan buih di dalam, kertas tahan kejutan di luar dan sudut berbentuk plastik di sekeliling sudut untuk melindungi

assembled packingIMG_0401SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet ChinaKILANG & PENGHANTARANKilang kitchencabinet China
Melamin Kabinet Dapur PenghantaranSoalan LazimQ1. Bolehkah saya menyesuaikan kabinet dapur Rebon?

A: Pasti. Kami boleh menawarkan anda kabinet dapur reka bentuk tersuai.


Q2. Rancangan reka bentuk?

Jika ya, anda boleh menghantarnya kepada kami, kami boleh membuat sebut harga dan menghasilkan mengikut reka bentuk anda.

Jika tidak, anda boleh memberitahu ukuran dapur atau pelan lantai, kami boleh membuat reka bentuk percuma untuk anda.


Q3. Produk yang manakah boleh anda berikan?

A: Kami menawarkan kabinet dapur, almari pakaian, kabinet penyimpanan, vanity bilik mandi, rak buku, kabinet dobi, dan kabinet TV, dan lain-lain untuk Penyelesaian Interior lengkap.


Q4. Bagaimana untuk menyesuaikan kabinet dapur saya?

J: Beri kami pelan lantai jika ada. Dan beritahu kami gaya dan bahan yang anda suka. Mengenai fungsi dan saiz almari, anda boleh memberitahu kami keperluan anda jika anda mempunyai idea. Atau kami boleh merancang untuk anda. kilang

Hot Tags: tinggi akhir kabinet dapur adat, China, kilang, pembekal, pengilang, borong
Siasatan