Ambry Kitchen Integral yang disesuaikan

Ambrry dapur integral, juga mengatakan "dapur integral", ini ditunjukkan oleh ambry, peralatan elektrik, gas disediakan, ambry bahawa perkakas fungsi dapur terdiri dari 4 kali gabungan keseluruhan organik.

Maklumat produk

CutomizedAmbry Dapur Integral, juga mengatakan&"; dapur komprehensif GG";, itu ditunjukkan oleh ambry, peralatan elektrik, gas disediakan, ambry bahawa peralatan fungsi dapur terdiri 4 kali gabungan keseluruhan organik. Ciri khasnya adalah ambry dan stesen kerja dan peralatan elektrik dapur dan pelbagai jenis komponen organik berfungsi bersama, sesuai dengan permintaan individu struktur dapur di rumah pengguna, kawasan, dan anggota keluarga, konfigurasi melalui keseluruhan, keseluruhan reka bentuk, keseluruhan pembinaan, bentuk produk set lengkap akhirnya; Keseluruhan yang menyedari pekerjaan dapur setiap prosedur kerja adalah harmoni, membina suasana rumah tangga yang baik, nafas lega.

high-end-elegant-kitchen-ca


Badan kabinet:mengikut struktur ruang, cambry dapur yang utuhtermasuk kabinet dinding, kabinet asas, kabinet hiasan, kabinet sederhana dan tinggi, dll.


Pintu kabinet:pilihannya lebih besar, komposisi bahan tekan untuk merangkumi pintu pintu kayu padu, pintu melamin, pintu lakuer, pintu PVC, pintu UV.


Papan hiasan:termasuk partition, atap, papan garis atas, hiasan dinding belakang


Meja:kami mencadangkan kuarza, marmar, granit untukcambry dapur yang utuh


Kaki:termasuk alas kaki, penyesuaian kaki dan bahagian yang menghubungkan. Pelarasan papan aluminium kaki yang biasa digunakan.


Aksesori perkakasan:termasuk engsel pintu, rel panduan, pemegang, kod pengangkat, aksesori struktur lain, aksesori hiasan


Aksesori berfungsi:termasuk lembangan bintang (lembangan batu buatan dan lembangan keluli tahan karat), keran, alat air atas dan bawah, alat cecair sabun, semua jenis bakul tarik, bingkai tarik, rak, kotak beras, tong sampah dan sebagainya


Lampu dan lampu:lampu lantai, lampu siling, semua jenis built-in, lampu khas untuk kabinet.
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
Kilang& PENGHANTARANfactory427

Soalan LazimS1. Mengapa pelanggan memilih kami?

J: ◆ Pembungkusan keselamatan

Delivery Masa penghantaran yang singkat

Sales Harga jualan langsung kilang

◆ Reka bentuk yang bergaya


S2. Bagaimana perkhidmatan selepas jualan anda?

J tracking Pengesanan kualiti penghantaran dan sampel merangkumi jangka hayat.

◆ Segala masalah kecil yang berlaku di perabot kami akan diselesaikan pada waktu yang paling cepat.

◆ Kami sentiasa menawarkan sokongan teknikal yang relatif. Respon pantas, semua pertanyaan anda akan dijawab dalam masa 24 jam.


S3. Bagaimana saya boleh mendapatkan sebut harga dan membuat pesanan?

A. Kirimkan dimensi dan permintaan dapur kami (atau kirimkan rancangan anda), kami akan membuat reka bentuknya dan kemudian memetik kos yang tepat. Invois proforma akan dikeluarkan setelah pesanan disahkan dan pengeluaran akan dimulakan setelah pembayaran pendahuluan diselesaikan.


S4. Bagaimana anda boleh memberi saya diskaun?

J: Kami akan memberi anda sedikit potongan melalui jaminan perdagangan. Untuk keterangan lebih lanjut, anda boleh terus menghubungi kami.


Siasatan