Kabinet Dapur Kayu Pepejal Klasik

Kabinet kami terbuat dari kayu asli kerana kami percaya bahawa bahan semula jadi memancarkan kualiti dan tidak akan ketinggalan zaman.

Maklumat produk

Kabinet dapur kayu padu klasik kami dibuat dari kayu asli kerana kami percaya bahawa bahan semula jadi memancarkan kualiti dan tidak akan ketinggalan zaman.


Setiap kabinet kayu padu dibekalkan selesai dengan standard yang tinggi.


elegant solid wood kitchen cabinetKami menggunakan kayu keras dan venir terpilih untuk membuat klasik dan canggihkabinet dapur kayu padu klasikyang bertahan dalam ujian masa. Sama seperti tidak ada dua pohon yang sama, keindahan dan keanggunan kayu keras yang unik dinyatakan dalam watak setiap kepingan kerana ia dihasilkan, digabungkan dan disiapkan menjadi kabinet halus. Ini menghasilkan variasi menarik dalam butiran dan warna.


Bahan dan cat alternatif menawarkan penampilan yang lebih konsisten bagi mereka yang lebih suka keseragaman, tanpa mengorbankan ketahanan.
BUTIRANdish-drawer-solid-wood-door


solid-wood-hood-kitchen-cabinet
intelligent-LED-light-kitchen-cabinet


elegant base cabinet european design
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKfactory427Soalan LazimS1. Bagaimana saya boleh mendapatkankabinet dapur kayu padu klasiksebut harga?

J: Mohon kirimkan dimensi / rancangan rumah dapur anda, gaya dapur yang anda inginkan untuk mendapatkan sebut harga. Sekiranya anda mempunyai lebih banyak keperluan untuk aksesori, sila beritahu kami pada mulanya.


Q2. Apa jenis pembungkusan yang anda ada?

J: Biasanya, kami menggunakan pembungkus adalah beg kayu + bingkai kayu. Juga boleh bertukar menjadi beg gelembung kayu / papan lapis + mengikut keperluan anda.

Sekiranya kabinet rosak semasa anda menerima, sila kirimkan foto kepada kami. Kami akan menuntut pampasan atau membenci anda yang baru dengan segera.


S3. Bolehkah kami mengunjungi syarikat anda?

J: Pasti, selamat datang untuk melawat kami pada bila-bila masa. Anda dapat melihat kekuatan kami dan mendapatkan keyakinan dengan kami.


S4. Nikmati hasil kerja kami

J: Pasukan kami mempunyai pengalaman untuk setiap perincian untuk mewujudkan impian reka bentuk anda. Kami menyelesaikan kerja dengan pantas supaya anda dapat menikmati dapur / almari pakaian / meja solek.


Hot Tags: Kabinet Dapur Kayu Pepejal Klasik, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan