Kabinet Dapur Kayu Pepejal Tahan Lama

Kabinet Dapur Kayu Pepejal yang Cantik, Tahan Lama, dan Cemerlang Kabinet kayu menambah kehangatan segera ke dapur, mewujudkan ruang yang akan anda banggakan.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Kayu Pepejal Tahan Lama


Kabinet dapur kayu padu tahan lama menambahkan kehangatan segera ke dapur, mewujudkan ruang yang pasti anda banggakan. Dengan pelbagai pilihan warna dan reka bentuk, mendapatkan dapur impian anda bukanlah sesuatu yang anda bayangkan; ia boleh menjadi kenyataan anda.


Kami memiliki banyak pengalaman dalam kaitan dengan kabinet kayu yang tahan lama, jadi anda yakin bahawa anda memesan dari pakar yang hanya menawarkan produk dengan standard paling tinggi.


China Solid Wood Kitchencraft cabinet vintage style kitchen cabinet wholesale

China Solid Wood Kitchen CabinetsClassical Solid Wood Kitchen Cupboard


Semua dapur kayu pepejal tahan lama kami dapat dirancang dan dirancang dengan fleksibel, memberikan idea individu pelanggan kami cukup kebebasan untuk dikembangkan. Contohnya, suasana pondok dengan dapur kayu padu dapat dirancang secara terperinci sama seperti dapur ultra moden yang tidak mempunyai pegangan. Secara umum, kami memberi perhatian khusus untuk membuat peralihan mengalir antara komponen dapur individu, sehingga menjamin penampilan keseluruhan yang harmoni.


3(001).jpg


1(001).jpg

02(001).jpg


2(001).jpg

05(001).jpg04(001).jpg
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKKITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bagaimana anda mengawal kualiti?

J: Pasukan QC kami akan memeriksa dimensi kabinet mengikut gambar akhir dan juga dimensi pemotongan meja. Kami juga akan memeriksa kualiti kemasan pintu (terutamanya untuk pintu dapur lakuer), jalur tepi bangkai sebelum mengemas.


S2. Bolehkah anda membantu saya untuk pemasangan kabinet?

J: Kami tidak mempunyai pemasang luar negara tetapi kami boleh berbincang dan mencari jalan untuk menyokong anda. Panduan pemasangan akan ditawarkan secara percuma.


S3. Bagaimana untuk mengemas?

J: Berkumpul sepenuhnya atau dirobohkan.


S4. Apa penyelesaian untuk produk yang juga kita beli dari pembekal lain di China?

J: Kami boleh meletakkan semua produk yang anda pesan dari pembekal lain, dan menghantar semua produk.


S5. Apakah MOQ produk anda?

A: 1 bekas penuh 20' ft


Hot Tags: Kabinet Dapur Kayu Pepejal Tahan Lama, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan