Kabinet Dapur Putih Thermofoil

Kabinet dapur putih termofoil kami lancar di seluruh permukaan permukaan. Ia licin dan tidak berpori. Air tidak akan mempengaruhi termofoil.

Maklumat produk

AtREBON, pakairoudtomanufactureandupplyThermofoil white cabinet kabinet kualiti tinggi.

China European Style Kitchen Cabinet factory


Info asas
GayaGaya L
WarnaPutih
DisesuaikanDisesuaikan
CiriKlasik
Kemasan Pintu Kabinet Dapur / AlmariThermofoil
MemperbaikiTidak diperbaiki
Kod HS9403400090


Thermofoil White Kitchen CabinetsCorner-Cabinet
KELEBIHAN KAMI1. Prinsip Perkhidmatan Kami:
Mematuhi prinsip Kualiti, Kredit, Pelanggan dan Perkhidmatan Pertama, REBON telah berusaha untuk melakukan semuanya dengan baik.
2. Semangat Berpasukan Kami: Kerjasama yang tulus
Kami dengan tulus ingin membekalkan anda produk berkualiti tinggi dan perkhidmatan sempurna berdasarkan pasukan pengurusan dan profesional kami yang cekap.
3. Produk kami

Thermofoil adalah nama yang menipu; ia tidak mempunyai kandungan logam. Sebaliknya, ia adalah lapisan vinil nipis yang ditekan vakum ke pintu kabinet dan bahagian depan laci yang biasanya dibina dari papan gentian berketumpatan sederhana (MDF).Kabinet dapur putih termofoil kami lancar di seluruh permukaan permukaan. Ia licin dan tidak berpori. Air tidak akan mempengaruhi termofoil.
WARNANX1707NX1709、NX1709ENX1902NX1807
PERKAKASANkitchen cabinet hardware 110


hardware130
PROJEKPasar kabinet dapur putih termofoil utama kami adalah Australia, New Zealand, Amerika Latin, Timur Tengah, Asia Tenggara, Afrika dan kawasan lain di seluruh dunia.

KITCHEN CABINET FACTORY OVERSEAS PROJECT311
PABRIKKami adalah pengeluar kabinet dapur putih termofoil profesional dengan pengalaman 18 tahun, pasukan reka bentuk yang mahir dapat menjamin karya terbaik.

factory427


Hot Tags: kabinet dapur putih termofoil, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan