Kabinet Dapur Thermofoil Bergaya

Perhatikan pilihan kabinet apabila anda memilih kemasan, termasuk countertop, lantai, faucets, dan lekapan.

Maklumat produk

Kabinet Dapur Thermofoil Bergaya
Sebagai tempat perhimpunan, dapur moden dipenuhi dengan permukaan yang kelihatan yang menawarkan pulangan pelaburan yang sangat baik sambil membolehkan anda memilih persis suasana yang anda ingin sampaikan kepada tetamu dan keluarga.


Secara teknikal, termofoil terdiri daripada bahagian tengah papan ketumpatan sederhana (MDF) dan luaran vinil pepejal yang terpaku dan dimeterai haba ke MDF. Thermofoil datang dalam banyak warna, gaya, dan kemasan. Bahan ini bahkan boleh dibuat seperti kayu padat, tetapi tanpa pudar dan warping yang mungkin dengan kayu yang benar.

Secara tradisional, termofoil kebanyakannya terdapat di rumah gaya moden. Walau bagaimanapun, hari ini, produk vinil telah maju untuk memasukkan pilihan bertekstur, berbentuk, dan dibentuk yang datang dalam kemasan rata, gloss, atau matte.


PVC Sheet Kitchen Cabinet

china kabinet dapur almari pakaian almari terkenal

dining room white melamine cupboard doors full house cabinet


Perhatikan pilihan kabinet apabila anda memilih kemasan, termasuk countertop, lantai, faucets, dan lekapan. Kabinet meliputi kawasan besar ruang dinding, dan mereka adalah permukaan pertama yang menangkap mata pelawat ketika mereka masuk ke dalam bilik. Kabinet kedua-duanya berfungsi dan bergaya, dan mereka boleh mengikat semua pilihan reka bentuk anda bersama-sama.
PANELS DOORNX1201NX1701NX1806 拷贝NX1713NX1804 ਭ贝


Kami menawarkan lebih daripada 30 gaya termofoil dan reka bentuk untuk anda pilih dari dalam talian. Dari moden, berkilat tinggi, termosilik gaya euro ke termofoil woodgrain tradisional, anda pasti dapat mencari reka bentuk termofoil yang tepat untuk pintu kabinet thermofoil baru anda.


HARDWARE
engsel kabinet dapursistem kotak kabinet dapurmengangkat mekanisme pintututup perkakasan
AKSESORIaksesori kabinet dapur
COUNTERTOPLD2001SL1000SL1005SL2007SL5015
PROJEKPROJEK FAVOR KABINET KITCHEN PROJECT
PembungkusanPakej rata: sebagai pilihan ekonomi untuk kabinet dapur sebelum penghantaran. Ia lebih murah dan lebih kecil pada saiz pakej keseluruhan. Apabila pakej rata selesai, kami menambah bingkai kayu di tepi kotak, kerosakan dikurangkan sebanyak mungkin.

Tetapi kami juga menyediakan pakej yang dipasang.


QQ 图片 20180706131257assembled packing
SIJILpelabelan lingkungan china

ISO14001

borong Shaker Style PVC Kitchen Cabinet

sepuluh jenama kabinet China
KILANG & PENGHANTARANkilang kabinet dapur


penghantaran kabinet

Soalan LazimQ1. Bagaimana anda mengawal kualiti kabinet?

A: Sebelum pengeluaran, lukisan pengeluaran terperinci dan lembaran pesanan pengeluaran akan disediakan untuk kelulusan pelanggan. Semasa pengeluaran, QC kami akan memeriksa setiap proses untuk memastikan setiap langkah sempurna. Selepas pengeluaran, semua kabinet akan dipasangkan semula di kilang, untuk menjadikan setiap unit sesuai dengan baik.


Q2. Apabila kargo tiba di rumah saya, bagaimana membezakan pakej dan memasangnya dengan betul.

A: Akan ada tanda penghantaran (nombor yang sama dengan lukisan pengeluaran) di permukaan setiap pakej, untuk menunjukkan item apa di dalamnya. Pelanggan hanya perlu memasangnya mengikut lukisan pengeluaran. Itu mudah.


Q3. Bagaimana pula dengan pakej anda?

Kami telah mengeksport banyak produk ke luar negara, tidak ada pelanggan yang membuat sebarang keluhan pada pakej kami.


Q4. Berapa lama anda berada dalam perniagaan perkilangan kabinet dapur?

A: Kami memulakan pembuatan kabinet dan mengeksport dari 2002. Kami mempunyai lesen pengeksport kami sendiri.


kilang

Hot Tags: kabinet dapur thermofoil yang bergaya, China, kilang, pembekal, pengeluar, borong
Siasatan