Pantri Dapur PVC Gaya Shaker

Koleksi kabinet dapur PVC gaya shaker putih ini menawarkan penampilan segar, segar, dan bersih ke dapur mana pun. Kemasan putih yang terang pasti akan meringankan ruang dapur dan menambahkan sentuhan moden ke rumah anda. Kabinet ini adalah pintu overlay penuh dan dilengkapi dengan laci dovetail yang indah dan ciri laci penutup yang lembut.

Maklumat produk

China European Style Kitchen Cabinet factory

Pantri dapur PVC gaya Shaker mempunyai penampilan klasik dan sederhana, menjadikannya trend yang semakin popular dalam pengubahsuaian dapur tradisional atau kontemporari. Garis pantry dapur PVC gaya shaker yang ringkas dan bersih membolehkannya sesuai dengan reka bentuk dapur moden atau kontemporari. Gaya biasanya akan merangkumi pintu berpanel rata dengan bingkai rel. Mereka sering dipasangkan di dapur moden dengan meja granit putih atau ringan, perkakas keluli tahan karat dan perkakasan moden untuk melengkapkan penampilan. Kabinet pengocok juga dapat berfungsi dengan baik di dapur yang lebih tradisional. Nada kayu berwarna madu yang hangat boleh digunakan dan dipasangkan dengan perkakasan yang lebih tradisional. Mereka pasti dapat meningkatkan gaya kediaman apa pun.


Koleksi pantry dapur PVC gaya shaker putih ini menawarkan penampilan segar, segar, dan bersih ke dapur mana pun. Kemasan putih yang terang pasti akan meringankan ruang dapur dan menambahkan sentuhan moden ke rumah anda. Kabinet ini adalah pintu overlay penuh dan dilengkapi dengan laci dovetail yang indah dan ciri laci penutup yang lembut.


kitchen cabinet wardrobe materialslacquer kitchen cabinet design

china famous kitchen cabinet wardrobe vanity factory

PVC Boards For Kitchen Cabinets

Polyvinyl-Chloride-Kitchen-oven-cabinet-kitchen-cabine
wine-cabinet-shaker-stylecorner-kitchen-cabinet-high
pvc-membrane-kitchen-cabinetmagic-corner-kitchen-cabinet-basket
NOTAOleh kerana kabinet dapur menyesuaikan produk, jadi hubungi kami, kami akan membuat reka bentuk percuma untuk anda dan membuat harga terbaik sesuai dengan saiz dapur anda, terima kasih banyak atas pengertian dan sokongan anda! Sila tinggalkan pesanan kepada kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nasihat yang baik.
GAYA PINTUPintu gaya pengocok yang lain, lebih senang gaya untuk memuat turun fail PDF kami.
PERKAKASAN BERKUALITI TINGGIBlum | Hafele | Hettich

kitchen cabinet hardware 110


hardware130
PABRIKfactory427
Soalan LazimS1. Bagaimana Memesan Kabinet?

J: 1. Pelanggan menawarkan rancangan bilik dan menyediakan gambar gaya yang berminat;

2. Jurutera Rebon akan membuat reka bentuk yang tepat dalam 1-3 hari bekerja;

3. Sebut harga akan dihantar kepada anda dalam 1-2 hari bekerja apabila reka bentuk diluluskan.


S2. Adakah anda pengeluar?

J: Ya, kami adalah pengeluar di Guangzhou, China, dan selamat datang untuk mengunjungi kilang kami jika anda datang ke Guangzhou.


S3. Adakah anda mempunyai had MOQ untuk pesanan?

A: 1 bekas penuh 20' ft.


S4. Bagaimana mengatasi masalah yang salah?

J: Pertama, produk kami dihasilkan dalam sistem kawalan kualiti yang ketat dan kadar kecacatan akan kurang dari 0.2%. Untuk produk kumpulan yang rosak, kami akan menghantarkannya dan menghantar semula.


S5. Di manakah kilang anda berada? Bagaimana saya boleh berkunjung ke sana?

A: Kilang kami terletak di bandar Hangzhou, wilayah Zhejiang, China.

Siasatan